Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Victoria Beckham po 20 rokoch porušila TOTO prísne pravidlo! Spravila to kvôli manželovi
Zdielať na

Victoria Beckham po 20 rokoch porušila TOTO prísne pravidlo! Spravila to kvôli manželovi

Archívna reportáž

Už pri prvom pohľade na 46-ročnú Victoriu Beckham je jasné, že rozhodne neholduje neriadenému prejedaniu sa. Práve naopak, miestami mávali ľudia o chladnú krásku až obavy, aká bola vychudnutá. Za jej výraznú štíhlosť môže rozhodne aj prísne dodržiavanie pravidla - žiadne sacharidy!

Už v čase, keď sa stala hviezdou s kapelou Spice Girls bolo jasné, že Victoria Beckham si vybrala imidž chladnej, no o to štýlovejšej krásky. Posh Spice, ako znela jej prezývka s prívlastkom nóbl, sa neskôr vydala za jedného z najslávnejších anglických futbalistov histórie. Aj z neho spravila módnu ikonu.

Kým David sa musel stravovať prevažne racionálne a s ohľadom na zvýšenie výkonu v športe, Victoria si vždy potrpela na výraznú štíhlosť. Pochopiteľne, v tom prípade je zásadným krokom obmedzenie sacharidov.

David miluje varenie, Victoria módu:

​Takmer 20 rokov sa bývalá "spajska" držala bezsacharidového nastavenia stravy, píše portál The Sun. V praxi to obvykle znamená žiadne cestoviny či pečivo, o sladkostiach nehovoriac. No tentokrát svoje pravidlo porušila. Jej manžel totiž majstroval v kuchyni a dielko sa evidentne podarilo.

Dobré jedlo a čas strávený za stolom s rodinou je pre Beckhamovcov dôležitý:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My boys ♥️♥️♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham @victoriabeckham #HarperSeven

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

David Beckham, ktorý bude účinkovať v šou Celebrity vypekajú, vlastnoručne zarobil cesto a  upiekol pizzu. Bývalý futbalista počas karantény v kuchyni často experimentoval a pizzu vraj doviedol do dokonalosti. Victoria sa rozhodla, že zo slušnosti kúsok ochutná. "Victoria napokon privolila, že si kúsoček dá. Zrazu sa ale rozbehla a napokon sa Davidovej delikátnej zlatistej pizze nevedela dojesť," prezradil nemenovaný zdroj. David si na tento účel kúpil aj špeciálnu pec na pečenie pizze na dreve. Varenie ho baví, spravil si dokonca aj kurzy varenia podľa talianskej a francúzskej kuchyne. Pri pohľade na Victoriu nadšenú z jeho pizze to bolo iste veľké zadosťučinenie. Údajne sa už ale opäť vrátila k prísnej diéte. Aspoň kým jej to opäť David nejakým kulinárskym kúskom nepokazí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie