Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Cibulková vyrazila dych! TÝMTO očarila všetkých fanúšikov!
Zdielať na

Dominika Cibulková vyrazila dych! TÝMTO očarila všetkých fanúšikov!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková je typický prípad, pri ktorom možno o vzťahu verejnosti k nej povedať - buď ju milujú, alebo neznášajú. Ona sama si z toho ťažkú hlavu nerobí a riadi sa tým, čo sa páči jej, bez ohľadu na názor ľudí. Tentokrát ale trafila skutočne do čierneho.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, ktorá sa prebojovala až na štvrté miesto v svetovom rebríčku, je už desať mesiacov na "dôchodku", čo sa profi kariéry týka. Od 14. júna má oveľa dôležitejšie poslanie, hoci ju za to na piedestál nikto nepostaví. Len samotný Jakubko, azda jedného dňa.

Na krátky moment sa ale Dominika stala súčasťou toho, keď sa na pomyselný piedestál postavila iná žena. Počas galavečera Slovenka roka 2020 odovzdala Dominika Cibulková cenu v kategórii šport trénerka Jána Volka, bývalá šprintérka Naďa Bendová.

V roku 2016 sa stala Slovenkou roka aj jojkárka Adriana Kmotríková:

​Dominika ale bola neprehliadnuteľná. Prišla v mnohotisícovej róbe od Valentina. Belasý nádych priehľadnej látky posypanej striebornými bodkami, k tomu doplnky od Bvlgari a dokonalý styling. Dominika skutočne zažiarila. "Bolo mi cťou odovzdať cenu za šport a byť medzi toľkými osobnosťami a silnými ženami," vyjadrila svoje pocity z prestížnej udalosti Dominika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About last night-getting gala ready for #slovenkaroka2020 ?? Bolo mi ctou odovzdat cenu za sport a byt medzi tolkymi osobnostami a silnymi zenami ? Velky klobuk dole pred p.Mariou Rehakovou ktora aj v tychto casoch dokazala zorganizovat tak krasny event a drzi tuto krasnu tradiciu.. P.S.nezaprela sa vo mne matka 9tyzdnoveho babatka,ledva sme si stihli sadnut na nase miesta 2min pred prenosom,trosku "nestihacky" a odist sme museli 15min pred koncom vecera-kojacie matky pochopia,ale aj tak to stalo za to! V tychto nadhernych satach od @maisonvalentino z @alizefashionhouse som sa citila ako princezna ? purse by @bulgari , styled by @andrejkusalik ,hair and makeup by @eliskamatejkova

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Prekvapili aj reakcia na Instagrame, kde Dominika zverejnila seba v krásnej róbe hneď dvakrát. Hoci obvykle nenechajú niektorí ľudia na tenistke ani niť suchú, teraz boli všetci nadšení. Medzi komentármi boli nezvyklo len a len komplimenty.

Zažiaril aj elegán Michal Navara, Dominikin manžel:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

OK OK last one,but show me more classy parents ??? (at least last night) ??? P.S. i love you ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Navyše, Dominika opäť ukázala, že je v prvom rade starostlivá mama. "Nezaprela sa vo mne matka 9-týždňového bábätka, ledva sme si stihli sadnúť na naše miesta 2 minúty pred prenosom, trošku "nestíhačky". Odísť sme museli 15 minút pred koncom večera - dojčiace matky pochopia, ale aj tak to stálo za to," priznala Dominika, že užiť si celý večer zábavou je pre ňu aktuálne nemožné. No niekedy stačí aj pár hodín, aby mama pookriala a trošku sa pred svetom vytiahla, ako sa to teraz podarilo Cibulkovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie