Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zoštíhlená Adele sa ukázala v bikinách! No schytala veľkú kritiku!
Zdielať na

Zoštíhlená Adele sa ukázala v bikinách! No schytala veľkú kritiku!

Archívna reportáž

Britská speváčka Adele, ktorá poslednou dobou viac ako svojím spevom zaujala stratou až 40 kíl na váhe, svojich fanúšikov sem-tam poteší nejakou aktuálnou fotografiou svojho vzhľadu. Najnovšia fotka dokazuje, že speváčka v chudnutí nemieni prestať a na svoje ja z minulosti sa už takmer vôbec nepodobá.

Speváčka Adele na profile sociálnej siete zverejnila fotografie, na ktorých hrdo ukazuje svoje nové krivky v trojuholníkových plavkách v jamajskej trikolóre a ozdobou z peria. Avšak táto fotografia nie je aktuálna, ide o záber z minuloročného festivalu v Notting Hille, na ktorom si karibské komunity žijúce v Londýne pripomínajú svoju kultúru tancom a hudbou.

​Speváčka sa nostalgicky obzerala za príjemnými chvíľami strávenými oslavou spevu a tanca v rytme horúcej karibskej hudby. Na fotografii je speváčka na svoje pomery celkom sporo odetá, a kým jej nohy zakrývajú betikované tepláky, vršok skrýva len nutné minimum. Plavky vo farbách jamajskej vlajky zakrývali iba prsia a chrbát jej zdobili krídla z veľkých žltých pierok.

Šepká sa, že speváčkinu stratu na váhe odštartoval aj nepríjemný rozvod s otcom jej syna:

"Bolo by to radosť na karnevale v Notting Hill v mojom milovanom Londýne," napísala pod fotografiu speváčka, ktorá si na počesť africkej komunity uviazala vlasy do malých "bantu" drdolov, ktoré sú typické pre africké ženy. Avšak, ako to už na sociálnych sieťach býva, keď už nie je čo kritizovať, Adele to schytala za výber svojho oblečenia a účesu.

Adele pobláznila internet ďalšou fotkou jej obrovskej premeny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London ????

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Podľa niektorých je to totiž znevažovanie africkej kultúry, a ako biela speváčka by sa nemala štylizovať do tradícii výlučne afrických či karibských žien. "Akoby už rok 2020 nebol už dosť bizarný. Adele má na hlave bantu copíky, o ktoré ju niekto nežiadal. Toto je problém dnešných bielych žien na popscéne. Nerád to vidím," napísala znechutený používateľ na Twitteri. Kým sa našli ľudia, ktorý jeho názor zdieľali, jeho komentár sa zdal mnohým prehnaný. "Tento karneval bol do Karibiku prinesený Európanmi a je určený pre všetky rasy. Môžete si kritizovať koľko chcete, ale nemáte pravdu. U nás v Trinidade milujeme to, že sa ho zúčastnia všetky rasy," vysvetlila svoj názor a mnohí ju podporili. "Je to oslava jednoty. Netreba z toho robiť politiku," napísal ďalší používateľ.

Do Adele si kopla aj americká žurnalistka Jemele Hill:

Medzi kritikmi sa objavila aj afro-americká žurnalistka Jemele Hill, ktorá s použitím vulgarizmov vysmiala speváčkinu fotografiu z karnevalu. Adele si však zastala istá komentujúca a pripomenula, že speváčka vyrastala v Tottenhame, teda v štvrti kde žije azda najväčšia jamajská diaspóra v Británii. "Je veľmi zvláštne, keď sa týmto cítia dotknutí  práve Američania," dodala na záver na obranu 32-ročnej britskej speváčky.

Súvisiace články

Najčítanejšie