Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žiadny náhly koniec! Ceterová sa na rozchod s Vémolom pripravila už pred mesiacom!
Zdielať na

Žiadny náhly koniec! Ceterová sa na rozchod s Vémolom pripravila už pred mesiacom!

Archívna reportáž

Na konci augusta obletela Česko a Slovensko správa o konci vzťahu českého MMA zápasníka Karlosa Vémolu a slovenskej modelky Lely Ceterovej. Prekvapila najmä preto, že pár má len 8-mesačnú dcérku, no na druhej strane sa kríza vo vzťahu črtala už dlho.

Niečo vyše dva roky tvorili pár svalovec z Olomouca a silikónová kráska zo Žiliny. Zdá sa, že 35-ročný zápasník je na krásne ženy zaťažený viac, ako sa na milujúceho partnera a otca bábätka patrí. Po údajne už niekoľkej nevere praskli 30-ročnej Lele Ceterovej definitívne nervy a vzťahu zazvonil umieráčik.

​Potom, čo Lela vybuchla už pred rokom po podozrení z Karlosovej nevery a napísala na Instagram jasný odkaz, sa podobná situácia zopakovala aj začiatkom júla, keď opäť vypenila no sociálnej sieti. Odvtedy ostal vzťah definitívne naštrbený, zdá sa.

Karlos si za rozchod zlízol pod príspevkom poriadnu kritiku:

Lela pricestovala pred pár týždňami do Bratislavy. No to sa ešte nepochválila, že nešlo len o obyčajný výlet. "V mojom byte som dala pred mesiacom výpoveď mojim nájomníkom. Kebyže neodchádzam to neurobím," napísala ku komentáru na Instagrame, kde istá žena tvrdí, že vzťah ukončil Karlos. Lela evidentne trvá na tom, že to ona so zápasníkom skoncovala.

Týmto príspevkom oznámila Lela koniec vzťahu a v komentároch potom kde-čo vysvetlila:

Iná zadrela ešte bolestnejšie, keď Lelu označila za zlatokopku, ktorá mala takýto koniec čakať. "Všetko čo mám som mala dávno pred ním. Po ďalšie, živím sa sama. A ak mi niekedy niečo kúpil, a?? Vám nikdy muž nič nekúpil snáď? Bola som s ním, pretože som ho milovala a ak mi niekedy ublížil, tak som mu dala šancu pretože máme malé dieťa a verila som, že sa zmení," obhajovala sa nahnevaná Lela. Zdá sa, že kým modelka berie rozchod veľmi citlivo, jej partner je už "za vodou", ako napísal, bude sa už sústrediť len na tréningy, zápasy a dcérku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie