Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Katy Perry sa ukázala po pôrode v SKUTOČNEJ podobe! Odsávačka na prsiach a bombárďáky!
Zdielať na

Katy Perry sa ukázala po pôrode v SKUTOČNEJ podobe! Odsávačka na prsiach a bombárďáky!

Po deviatich mesiacoch čakania na prvý spoločný poklad sa v stredu 26. augusta dočkali. Hviezdny pár Orlando Bloom a Katy Perry má dcérku s krásnym menom Daisy Dove Bloom. Hoci herec už má syna z predchádzajúceho manželstva, pre Katy to je premiéra. Musí si zvykať aj na odvrátenú tvár materstva.

Priviesť na svet dieťa je azda najsilnejší zážitok, aký môže žena mať. Dostať do náručia novorodeniatko je opojný moment neopísateľnej lásky, no s ním prichádza aj kopa vecí, ktoré už nie sú také idylické. Pár dní po pôrode to už vie aj 35-ročná Katy Perry.

Americká speváčka rozhodne nemá problém so sebavedomím a preto jej nie je zaťažko ukázať sa aj v podobe, ktorú by azda väčšina žien nechcela publikovať.

Názvom tejto piesne Katy už pred tromi mesiacmi naznačila, ako sa bude volať jej dcéra:

Pár dní po pôrode, keď šalejú hormóny a vidno to aj na pleti, brucho sa takmer nezmenšilo, prsia sa naliali a na kaderníka ani iné úpravy ešte rozhodne nebol čas. Tak sa Katy ukázala vo svojich instastories.

Instagram/KP

​Aby toho nebolo málo, mala na sebe popôrodné sťahovacie nohavičky a namiesto podprsenky špeciálny kus látky s dierami v miestach bradaviek, z ktorých trčia nadstavce na odsávačku mlieka.

Takto oznámil pár na profile UNICEF narodenie dcérky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Katy svoj outfit aj vtipne okomentovala v štýle módnych časopisov, keď však namiesto luxusných značiek menovala firmy, ktoré dodali funkčnú bielizeň. Najvtipnejší bol popis, kto sa jej postaral o "účes a líčenie - vyčerpanosť". Speváčka opäť raz dokázala, že si dokáže vystreliť aj zo seba, podobne, ako jej snúbenec, herec Orlando Bloom. V tejto rodinke bude mať malá Daisy rozhodne veselo.

Súvisiace články

Najčítanejšie