Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fantastická FOTKA otca a syna! Cibulkovej Jakubko vyzerá ako dokonalá bábika!
Zdielať na

Fantastická FOTKA otca a syna! Cibulkovej Jakubko vyzerá ako dokonalá bábika!

Archívna reportáž

Má ledva 7 týždňov, no zjavne sa mu na svete darí výborne. Dominika CIbulková svojmu Jakubkovi zrejme "čapuje" smotanu miešanú so zázračnými elixírom, chlapček totiž nielen rastie ako z vody, ale je aj dokonalo krásny.

Dátum 14. jún 2020 bude v srdci Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru už navždy tým najdôležitejším. Hoci nemenej dôležité bývajú aj výročia svadby či vzťahu, predsa len azda každý rodič potvrdí, že narodenie dieťaťa je vrcholným zážitkom.

Dominika Cibulková už od narodenia synčeka nerobí drahoty a rada sa pochváli nielen tým, čo všetko pre svoj malý poklad nakúpila, ale aj samotným pokladíkom. Takú dokonalú fotografiu, ako teraz, však ukázala až teraz.

Takto ešte pred pôrodom odpovedala Dominika na otázku na telo:

​Michal Navara so synčekom Jakubkom v náručí, to musí byť pre Dominiku priam záplava lásky. Tak to aj okomentovala. "Lásky môjho života," napísala tenistka v angličtine ku krásnej fotke. Šťastný otecko len s uterákom okolo pása, zato poriadne potetovaný, a malý Jakubko spinkajúci v náručí, ktoré znamená bezpečie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The loves of my life ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Kto pozná tzv. reborn bábiky, ktoré majú imitovať skutočné bábätká, by si na prvý pohľad mohol myslieť, že Jakubko je bábika. Dokonalá súmerná tvárička, perfektný pupček a ruky v typickej bábätkovskej polohe, jednoducho bábo na zjedenie, hoci aj s cumlíkom v ústach. Na druhej fotke, ktorú dala do instastories, sú už obaja úspešne uspaní.

Instagram/DC

​Zatiaľ sa vôbec nedá povedať, na koho sa chlapček asi tak podobá, no pri pohľade na jeho rodičov má skutočne dobrý základ, aby z neho vyrástol veľký fešák.

Súvisiace články

Najčítanejšie