Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Andy Hryc po kontrole u lekára: Zvrat v priebehu jediného týždňa!
Zdielať na

Andy Hryc po kontrole u lekára: Zvrat v priebehu jediného týždňa!

Archívna reportáž

Herec Andy Hryc sa už od apríla lieči zo zákernej choroby. Akútna leukémia dokáže byť skutočne krutá, nečudo, že každá kontrola pacientov je stresujúca, no zároveň prináša aj veľké očakávania. Po stredajšej pravidelnej kontrole má Andrej Hryc dôvod na optimizmus.

Nekonečný pobyt v nemocnici počas karantény zmenil inokedy mohutného Andyho Hryca na nepoznanie. Schudol neuveriteľných 30 kíl, čo pri nechvalne známej nemocničnej strave nie je nič prekvapivé, no iste veľkú rolu zohrali aj typické nevoľnosti pri chemoterapii. Tieto nepríjemnosti už má ale 70-ročný herec za sebou a zdá sa, že všetko je už na dobrej ceste, píše portál Blesk.cz.

Od opustenia nemocnice musí chodiť na pravidelné kontroly, aby sa okamžite podchytilo prípadné zhoršenie výsledkov. Pre Andreja Hryca je tým dňom streda. V porovnaní s minulým týždňom bola tá tohto týždňová kontrola až prekvapivo dobrá.

V máji vyzývala Wanda Hrycová na darovanie krvi pre jej otca:

​Zdá sa, že transplantácia kostnej drene sa úspešne chytila, naznačujú výsledky. "Dopadlo to dobre, dokonca mi odobrali nejaké lieky. Čísla sú lepšie, ako pred týždňom," prezradil pre Blesk Andy Hryc. Pochopiteľne, neznamená to, žeby mal herec nad chorobou už definitívne vyhrané.

Wanda je otcovi najväčšou oporou:

Andrej Hryc je ale napriek vyššiemu veku odhodlaný rakovinu poraziť, napokon, podporuje ho celá rodina na čele s dcérou Wandou. Tá zburcovala pomaly celú republiku, keď jej otec potreboval krv, no pre opatrenia v čase koronakrízy klesol počet darcov. Andy je v rukách najväčších odborníkov, po smrti jeho kamaráta Andreja Mistríka, vrchného angiológa Slovenska, je v opatere jeho brata Martina Mistríka, zástupcu prednostu kliniky hematológie.

Súvisiace články

Najčítanejšie