Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tak bude bábätko alebo nie?! Hviezdnej modelke poriadne narástlo bruško!
Zdielať na

Tak bude bábätko alebo nie?! Hviezdnej modelke poriadne narástlo bruško!

Archívna reportáž

V šoubiznise sa kolotoč tehotenstiev roztočil naplno a hviezdy doň nasadajú jedna za druhou, radostné novinky prichádzajú takmer každý deň. Nečudo, že mnohí ľudia zaostrujú svoj zrak práve na brušká krások, ako je napríklad aj modelka Heidi Klum. Tá svoje tehotenstvo síce nepotvrdila, no ani nevyvrátila. Fotky na sociálnej sieti svedčia o určitých zmenách na jej, inak dokonalom, tele.

Nemecká kráska, legendárny anjelik z radov prestížnej značky Victoria´s Secret, sa už síce po krôčkoch blíži k päťdesiatke, no v náručí jej manžela, iba 30-ročného hudobníka z nemeckej skupiny Tokio Hotel, nepochybne mladne. Rozdiel nebadať ani fyzicky, no ani po mentálnej stránke. Heidi sa podľa príspevkov na sociálnych sieťach naladila na vlnu tridsiatničky a preto možnosť, že by svojmu mladému manželovi ešte dopriala potomka, nie je vylúčená.

Modelka Heidi Klum je na sociálnych sieťach ako doma a so svojimi fanúšikmi zdieľa nielen nastajlované fotky s dokonalou fasádou, ale aj tie skutočné, autentické "problémy" bežných žien. Nedávno pridala 47-ročná hviezda fotku, na ktorej sa spolu s manželom a jeho bratom-dvojčaťom pýšia vypuklými, naplnenými bruškami. Ani táto fotka sa nezaobišla bez otázok ohľadom prípadného tehotenstva. Len čo zvedavci zmĺkli, pridala ďalšiu dvojzmyselnú fotku.

Heidi kedysi tvorila manželský pár so spevákom Sealom, má s ním tri deti:

"Vtisnem sa ešte do jednej epizódy America Got Talent pred finále... A čo budem potom nosiť? Tieto určite nie," napísala porotkyňa talentovej šou k fotke, na ktorej zachytila, ako sa jej v oblasti bruška nedarí dopnúť rifľové nohavice. Avšak prírastok na váhe nemusí vždy znamenať lenočakávanie bábätka, nedávna karanténa a leňošenie na gauči si mohli taktiež zobrať svoju daň.

Heidi fotkou bruška na svojom Instagrame fanúšikom nasadila chrobáka do hlavy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Squeezing in one more episode of @AGT tonight before Judge Cuts … now what to wear?! #NotThese

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Avšak na prvý pohľad sa modelke skutočne zaoblilo iba bruško a zvyšok tela zostal naďalej štíhly. Heidi by spolu s manželom Tomom tehotenstvo privítala, keďže v roli matky sa osvedčila dovedna štyrikrát. Počas 9-ročného manželstva s ebenovým spevákom Sealom priviedla na svet tri deti, Henryho (14), dievčatko Lou (9) a Johana (13). Jej najstaršia dcéra Leni (16) je zo vzťahu s talianskym milionárskym záletníkom Flaviom Briatorem, ktorý však so svojou dcéru neudržiava žiaden blízky vzťah.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie