Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prvá FOTKA: Mária Čírová porodila! Jej synček dostal skutočne neobvyklé meno!
Zdielať na

Prvá FOTKA: Mária Čírová porodila! Jej synček dostal skutočne neobvyklé meno!

Archívna reportáž

Čas až desivo letí, uvedomujú si to asi všetci. Zdá sa ale, že je jedna výnimka - tehotenstvo. Vtedy majú nastávajúce mamičky pocit, že tých 9 mesiacov trvá večnosť. Podobne to podľa jej ostatných príspevkov na sociálnej sieti cítila aj speváčka Mária Čírová. Ale v utorok sa jej čakanie skončilo.

Mária Čírová sa stala 28. júla 2020 trojnásobnou mamou. K 10-ročnému Hugovi a 8-ročnej Zoe pribudol braček s ešte neobvyklejším menom, ako majú jeho súrodenci.

Mária a jej manžel Marián Kachút vybrali pre svojho tretieho potomka meno Ruben. Je hebrejského pôvodu a znamená niečo ako "hľa, syn". Zrejme najviac nositeľov tohto mena je v španielsky hovoriacich krajinách.

Mária Čírová je veľmi kreatívna mama:

Podľa fotky, ktorú Mária zverejnila, sa dá len ťažko veriť, že to je žena, ktorá pred chvíľkou rodila. Vyzerá skvelo a skutočne žiari šťastím, aj s manželom. "Ruben Kachút, vitaj medzi nami! Chlapček náš, snívali sme o tebe, predstavovali sme si ťa a teraz si už u nás! Piaty člen našej rodiny," pridala k fotke komentár prešťastná mamička.

Pri fotke, ktorú Mária zverejnila okolo pol desiatej doobeda, okamžite začali pribúdať desiatky gratulácií, medzi prvými napríklad od Martina Nikodýma, speváčky Tiny, návrharky Jany Pištejovej, moderátora Pyca či od jojkárky Sone Skoncovej. Podľa všetkého sú obaja v poriadku a tak už o pár dní bude rodinka doma v plnom počte.

Súvisiace články

Najčítanejšie