Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tehotná Katy Perry a Orlando Bloom rušia svadbu! Už po tretíkrát!
Zdielať na

Tehotná Katy Perry a Orlando Bloom rušia svadbu! Už po tretíkrát!

Archívna reportáž

Napriek radostnému očakávaniu prežíva hviezdny pár Katy Perry a Orlando Bloom skutočne náročné obdobie ako na horskej dráhe. Iba krátko po oznámení tehotenstva prišla Katy o svoju milovanú starú mamu, s ktorou si boli veľmi blízke. Neskôr bola ich plánovaná svadba s Orladnom zrušená pre pandémiu kornavírusu a pred týždňom stratili milovaného domáceho miláčika, malého pudlíka menom Mighty.

Americká speváčka Katy Perry a jej snúbenec, herec Orlando Bloom odkladajú plánovanú svadbu už po tretíkrát. Prvý termín mali stanovený už na minulú zimu, no napokon sa rozhodli pre vysnívané Japonsko a posunuli ju na jar roku 2020. Avšak kvôli koronavírusu museli na svoje romantické predstavy opäť zabudnúť. Svadbu si následne veľmi odvážne posunuli na leto a dúfali, že obmedzenia pominú, avšak aj druhý pokus bol z celkom jasných dôvodov nerealizovateľný.

Od budúcich rodičov bolo vskutku odvážne plánovať svadbu v Japonsku v čase, keď speváčka vstupuje do posledného mesiaca tehotenstva. Preto z veľmi objektívnych dôvodov napokon aj túto možnosť zavrhli, hoci evidentne obaja chceli, aby sa dieťa narodilo do manželstva.

Katy Perry v minulosti prekvapila náhodných svadobčanov. Hádam sa tej vlastnej vysnívanej svadby dočká už čoskoro:

"V roku 2020 už nemôžete nič plánovať, pretože všetko sa zakaždým zruší. Chceme najmä priviesť na svet zdravé dieťa. Každý musí teraz organizovať svoj život po týždňoch," tvrdí speváčka a naozaj nie je ďaleko od pravdy.

Katy pracuje a zúčastňuje sa vystúpení po sieti aj napriek vysokému štádiu tehotenstva:

Podľa informácii portálu Daily Mail speváčka v rozhovore pre rádio US však priznala, že život po boku jej vypracovaného manžela nie je momentálne jednoduchý, napriek tomu, že ju nekonečne podporuje. "Je tak sexy. Má pekáč buchiet na bruchu. Ja zase doslova vyzerám ako guľa, vyzerám ako Shrek. Nemali by partneri spolu zdieľať tehotenské kilečká?" posťažovala sa básnickou otázkou sympatická speváčka, ktorá je napriek tým "tehotenským kilečkám" stále veľmi príťažlivá a ženská.

​Jej budúci manžel podľa nej iba mladne, no na jeho podporu v tehotenstve nedá dopustiť. "Je ako Budha, pomohol mi prekonať najťažšie chvíle temných chvíľ mojej depresie," nechala sa počuť speváčka. Zdá sa, že či už s papierom, alebo bez, tento pár sa skutočne našiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie