Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec tajností?! Meno dcérky hviezdneho páru po 9 mesiacoch prezradila v piesni ich kamarátka!
Zdielať na

Koniec tajností?! Meno dcérky hviezdneho páru po 9 mesiacoch prezradila v piesni ich kamarátka!

Archívna reportáž

Herečka Blake Lively, ktorá minulý rok priviedla na svet svoje tretie dieťatko, spolu s manželom Ryanom Reynoldsom tvrdohlavo mlčia a meno ich nového prírastku nechcú prezradiť. Známe je len to, že je to dievčatko a prišlo na svet v októbri roka 2019. Avšak objavujú sa indície, že meno dievčatka mohla prezradiť v piesni ich dobrá kamarátka.

Speváčka Taylor Swift pred pár dňami nečakane vydala nový štúdiový  album s názvom Folklore a už má medzi celebritami oddanú fanúšičku. Je ňou manželka predstaviteľa obľúbeného komiksového Deadpoola, Blake Lively. Nový album svojej kamarátky chváli kade chodí, je to možno aj preto, že sa v textoch Tayloriných piesní niekoľkokrát objavia aj mená jej detí.

Avšak okrem verejne známych mien jej prvých dvoch detí, Jamesa (5) a Inez (3), sa v novej piesni objavilo aj tretie ženské meno, Betty. Fanúšikovia sa domnievajú, že práve tak sa volá tretí  potomok. Vôbec by nebolo prekvapivé, keby sa pár takto rozhodol prezradiť meno svojej dcérky, keďže na rôzne kanadské žartíky si už fanúšikovia Blake Lively a Ryana Reynoldsa dávno zvykli.

Pôvodne country speváčka Taylor Swift je mimoriadne úspešná nielen v rodnej Amerike:

"Betty, viem kde sa stala chyba. Počula si tie klebety od Inez, nemala by si jej veriť ani slovo," znie v texte k piesni s rovnomenným názvom Betty. "James, nasadaj. Ideme," dodáva. Podľa zdroja denníka portálu People bola táto pieseň pomenovaná po ich deväťmesačnej dcérke.

Blake velebí nový album Taylor Swift v príbehu na Instagrame:

Instagram/Blake Lively

Jedna z piesní na novom albume je údajne pomenovaná po dcérke jej kamarátky Blake a herca Ryana Reynoldsa:

Pár túto klebetu zatiaľ nevyvrátil, ba naopak, Blake na svojom Instagrame nový počin svojej kamarátky Taylor velebí do nebies. "Môžeme sa, prosím, všetci vkradnúť do tvojho klavíru a žiť tam s tebou a tvojím albumom? Tak, ako aj ty, aj Folklore je plný srdca, duše, humoru, vášne, rozumu, reality, predstavivosti, sily a všetkých spomenutých vecí. Ľúbime ťa," znie vyznanie v príbehu známej herečky a mamy troch detí. Kým však pár túto informáciu potvrdí, niektorí fanúšikovia už ich malé dievčatko inak ako Betty nenazvú.

Súvisiace články

Najčítanejšie