Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TRETÍ kočík za pár týždňov?! Cibulková ich strieda ako ponožky!
Zdielať na

TRETÍ kočík za pár týždňov?! Cibulková ich strieda ako ponožky!

Archívna reportáž

Naša najúspešnejšia tenistka sa stala 14. júna mamou. Do jej života prišiel malý Jakubko Navara. Ako sa dalo čakať, jej záľubu v luxuse a míňaní peňazí preniesla aj na svojho synčeka. Jeho šatník tvoria samé značkové kúsky, no ešte viac vidno prepych pri jeho "vozovom parku".

Dominika Cibulková a Michal Navara na svojom prvom potomkovi nešetria. Prečo by to aj robili, ak nemusia. Tenistka má jedinečnú šancu vyskúšať všetky možné kočíky, ktoré na trhu sú. Pochopiteľne, ide len po prémiových značkách a modeloch.

Na prvé kočíkovanie sa manželia Dominika a Michal vybrali približne dva týždne po narodení ich synčeka. Do ulíc Starého Mesta vzali Jakubka v sivo-belasom kočíku švédskej prémiovej značky.

Pre synčeka ukončila Dominika profi kariéru:

​Ešte pred jeho narodením sa ale tenistka pochválila skutočne deluxe kúskom. Hnedý kočík s ikonickou iniciálkou F majú tie najväčšie svetové celebrity, Dominika ho ale zatiaľ necháva na svoju príležitosť čakať, minimálne čo sa týka fotky na sociálnej sieti. Zato prevetrala kočík známej holandskej značky, opäť v sivých tónoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kocikanda u nas na dedine ? @barborafranekova

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Po prechádzke s holandským kúskom ale dostal príležitosť opäť švédsky model, Dominika pridala  aj horkosladký príbeh, ktorý dobre poznajú všetky mamy. "Instagram verzus realita. Na prvom obrázku kočíkovanie a život je taký skvelý, malý sladký Jakub spinká ako anjelik a je to poslušné bábätko. Obrázok číslo dva, stret s realitou. Jakub zúri, vrieska, musíte ho vziať z kočíka neviete čo skôr. To je skutočný život," opísala Dominika so smiechom reálnu situáciu.

Presne tak to s bábätkami je a je to úplne v poriadku. Zhodli sa na tom jednoznačne aj Dominikine kamarátky a fanúšičky v komentároch. Hoci to znie čudne, mnohí rodičia odporúčajú užiť si aj tie chvíle, lebo raz aj z nich bude pekná spomienka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie