Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Luxus nad luxus! Pozrite sa na detskú izbu syna Dominiky Cibulkovej!
Zdielať na

Luxus nad luxus! Pozrite sa na detskú izbu syna Dominiky Cibulkovej!

Archívna reportáž

Slovenská tenisová hviezda a trendsetterka Dominika Cibulková má okrem dobrého vkusu na módu aj cit pre interiérový dizajn. V Jakubkovom kráľovstve panuje aj vďaka profesionálnej dizajnérke harmonická atmosféra a ladí v ňom každý malý detail.

Dominika Cibulková si síce svoje súkromie stráži, no tak, ako aj v móde, teraz aj v materstve, rada inšpiruje aj iné mamičky či budúce mamičky pri zariaďovaní izbičky pre bábätko. Zvieratká z džungle, lietajúci balón či atypické dizajnové kreslo sú dominanty izbičky, v ktorej bude Jakubko tráviť čas najútlejšieho životného obdobia.

Dominika Cibulková spolu s interiérovou dizajnérkou Romi Klimekovou pre portál Top-fashion.sk priblížili zákulisie zariaďovania Jakubkovej izbičky, a ako sa dalo očakávať, je to skutočne luxusný počin. Romi a Domi sú dlhoročné priateľky aj v súkromí, a možno aj preto nebol problém zhodnúť sa na základnej podobe malého kráľovstva. Až na jeden detail, nechala bývalá tenistka všetky prvky a ich kombinácie celkom v rukách odborníčky.

Vo videu sa môžete inšpirovať zariadením Jakubkovej izbičky:

"Dominika ma oslovila, keď už čakala malého Jakuba s tým, že v byte nebolo nič, čo by pripomínalo príchod dieťaťa, takže sme urobili komplet redizajn ich bývalej hosťovskej izby," približuje sympatická Romi. Doplnky v izbe sú ladené v jemných zemitých tónoch, ktoré dodávajú izbe pokojnú atmosféru. Avšak izbe predsa len dominujú dva neprehliadnuteľné prvky, a tým je výrazná, no nie rušivá tapeta s motívom zvieratiek a dizajnové kreslo na dojčenie. To bolo podľa Romi najväčšou výzvou, keďže to bol vytúžený kúsok mladej mamičky, no do jej predstáv nie úplne zapadal. Napokon sa kamarátky zhodli a výsledok je naozaj podarený.

Dominika je štýlová mamička, a aj štýlové bývanie je pre ňu samozrejmosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kocikanda u nas na dedine ? @barborafranekova

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Vo finále je Jakubkova izbička nielen pokojné miest pre jeho nerušený spánok či pozorovanie okolitého sveta, ale aj miesto pokoja pre dojčenie a každodennú starostlivosť o bábätko. Detská izba je teda nielen vizuálnym skvostom, ale spĺňa všetky funkčné atribúty a zároveň potreby novopečenej mamičky.

Súvisiace články

Najčítanejšie