Jasno
20°
Bratislava
Sidónia
23.6.2024
Barbora Krajčírová porodila! PRVÁ fotka so synčekom!
Zdielať na

Barbora Krajčírová porodila! PRVÁ fotka so synčekom!

Archívna reportáž

Iba deň po príchode na svet bábätka slovenskej speváčky Márie Čírovej sa hlási o slovo ďalší malý chlapček v slovenskom šoubiznise. Je ním synček moderátorky Barbory Krajčírovej. Jej deväťročnej dcérke Amii tak pribudol rozkošný braček Kristián.

Barbora Krajčírová (33) sa s radostnou novinkou podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Chlapčeka priviedla na svet v jednej z bratislavských pôrodníc a spolu s ňou sa teší aj novopečený otecko a manžel Ľuboš Krajčír (34), komunálny aj parlamentný poslanec.

Slovenská moderátorka sa zapojila do populárneho babyboomu ešte minulý rok a dnes už drží svoj v poradí druhý životný poklad vo svojom náručí. Svoju prvorodenú dcérku Amiu (9) má zo vzťahu so spevákom Tomim Popovičom (43), s ktorým sa ich spoločná cesta rozišla ešte v roku 2016.

Barbora Krajčírová sprevádzala divákov aj v súťaži TV JOJ  s názvom Lucky Room:

"Druhé životné požehnanie... Ďakujem Ti, život. Kristián Krajčír, vitaj na tomto svete," napísala dojatá mamička Barbora na svoj Instagram a doplnila niekoľkými srdiečkami a štvorlístkom pre šťastie. Fotografia z pôrodnice, na ktorej sa sympatická moderátorka blažene usmieva a dlaňou zakrýva malému Kristiánkovi tvár, spustila pod fotkou vlnu gratulácií.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Druhé životné požehnanie... ? ďakujem Ti život ?? ?Kristián Krajčír? vitaj na tomto svete ❤️?❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Krajčírová (@barbora.krajcirova),

Barbora má aj rozkošnú dcérku Amiu, ktorá sa teší na bračeka:

Spomedzi osobností slovenského šoubiznisu jej gratulovali aj dvojičky Nízlové, tanečník Laci Strike, moderátorka Miriam Kalisová ale aj tehotná partnerka režiséra Ďurovčíka, Barbora, ktorú čaká podobná radosť už čochvíľa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie