Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Belohorcová s manželom neodídu z USA na prázdno! Predávajú TÚTO vilu za kopu peňazí!
Zdielať na

Belohorcová s manželom neodídu z USA na prázdno! Predávajú TÚTO vilu za kopu peňazí!

Archívna reportáž

Celé roky trvajúci americký sen, blahobyt a život v luxuse v jednom z najznámejších miest na Floride, na slnečnom Miami, sa pre rodinu slovenskej moderátorky Zuzany Belohorcovej končí. Môže za to nielen dosah krízy, ktorá postihla cely svet v dôsledku pandémie, ale aj stupňujúce sa nepokoje a rabovanie súvisiace s protestami hnutia BLM. Hájekovci ale neodídu naprázdno.

Zuzana Belohorcová spolu s rodinou balí kufre a zbavuje sa nehnuteľností, ktoré si za dlhých dvanásť rokov života na Miami spoločne zadovážili. Predajom domu si však podľa informácii denníka Blesk.cz, spolu s manželom Vlastom Hájekom zabezpečia slušné financie na nový  začiatok vo vysnenej destinácii, v španielskej Marbelle.

Za svoj luxusný penziónik, ktorý Zuzana s manželom často prezentovali aj na sociálnych sieťach, si vypýtajú od nového majiteľa slušný balík peňazí. Apartmánovú vilku iba kúsok od širokánskej pláže kúpili ešte minulý rok, keď o kríze nebolo ani slychu. Plánovali ju prenajímať ako dovolenkové ubytovanie, no koronakríza im urobila poriadny škrt cez rozpočet. Teraz domček zrekonštruujú, aby sa na trhu mohol predať za slušných dva a pol milióna dolárov.

Zuzana ešte pred niekoľkými rokmi plánovala rozšíriť svoju rodinu, v Amerike to už však možné nebude:

"Náš penzión musel skončiť. Teraz ho prerábame na normálny dom a dáme do predaja. Situácia je šialená, a my si nemôžeme dovoliť to mať rok a pol či dva úplne prázdne." prezradil svoje plány pre český Blesk samotný Vlasta. Domček prerobí na vilu so štyrmi izbami, troma kúpeľňami a saunou. Samozrejme, tak ako všade na Floride, nemôže na záhrade chýbať bazén. "Všetko samozrejme staviame v top kvalite, pretože tak to majú Amíci radi," prízvukuje Vlasta.

Vilu poskytli na začiatku karantény rodinám z Česka a Slovenska:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#fuckcoronavirus? ???@scuderiaboysresidence #cesko & #slovensko ??? @zuzanabelohorcova ❤️?

Príspevok, ktorý zdieľa Vlasta Hajek (@scuderiaboys),

Rodinka sa už o niekoľko týždňov plánuje presunúť cez oceán do bezpečnejšej Európy, no Česko ani Slovensko to nebude. Svoj nový domov si vyhliadli v slnečnej Marbelle na juhu Španielska, kde majú mnohých priateľov a ľahšie si tak vybudujú zázemie. "Deti tam nastupujú už od septembra do súkromnej školy. A my si tam možno kdesi na pláži otvoríme kaviareň," načrtá svoje plány odhodlaný Hájek.

Presne pred rokom sa tešili zo sprevádzkovania penziónu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#scuderiaboysresidence ?? Yesss!!!! We just opened !!!???? 242 Meridian ave ?

Príspevok, ktorý zdieľa Vlasta Hajek (@scuderiaboys),

So slovenskou moderátorkou vychovávajú dve deti, desaťročnú Salmu a šesťročného Nevia, a tí tak budú mať predsa len o niečo bližšie Slovensko a Česko, domov svojich milovaných starých rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie