Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ivana Gáborík sa dva mesiace po pôrode ukázala v plavkách! Všetci si všimli to isté!
Zdielať na

Ivana Gáborík sa dva mesiace po pôrode ukázala v plavkách! Všetci si všimli to isté!

Archívna reportáž

Už beží tretí mesiac, čo sa Ivana Gáborík stala mamou malej Belly. Hoci tvrdila, že počas tehotenstva pribrala 18 kíl, až sa tomu veriť nechce. Tanečnici totiž nenarástlo vôbec nič, okrem bruška. Ak by sa ale aj náhodou kde tu nejaký faldík vyskytol, u Ivany nemá šancu.

Ivana Gáborík je nepochybne jednou z najkrajších žien v slovenskom šoubiznise. Rovnako niet pochýb o tom, že aj jej manžel patrí medzi fešákov medzi športovcami. Obaja žijú veľmi aktívne a šport a cvičenie sú pevnou súčasťou ich denného režimu.

Ako vidno na Ivaninom Instagrame, obrovskú rolu hrá v ich živote aj zdravá strava. Pani Gáboríková je skutočne veľká kuchárka, no drvivá väčšina jej jedál by sa dala nazvať zdravými, alebo minimálne racionálnymi pokrmami.

​Nečudo, že pri kombinácii ľahkých jedál z kvalitných surovín a neustálom pohybe, idú kilá dole tak trochu automaticky. Aj Ivana priznala, že sa do cvičenia pustila ihneď po šestonedelí. Zdá sa, akoby každú voľnú chvíľku, keď Bella spí, využívala práve na cvičenie. Potom je ale úplne jasné, že do formy sa dostala expresne rýchlo.

Vidno to aj na fotkách, ktoré pridala aktuálne na Instagram. Má na sebe dvojdielne plavky, je tam so starším bratom Andrejom a Bellou a vyzerá fantasticky. Akoby vôbec dieťa v brušku nenosila, ani neporodila. Hoci je odkaz k fotke o rodine a jej veľkom význame, väčšina komentujúcich si všimla práve Ivanu. "Ako to robíš, tak krátko po pôrode a žiadne bruško," pýtala sa jedna z Ivaniných fanúšičiek a podobných viet je v komentároch viacero. Odpoveď je ale jasná - stačí si prebehnúť Ivanin Instagram a je zjavné, že Ivana si dáva na postave skutočne poriadne záležať. Napokon, má na to doma kvalitné zázemie - bazén, posilňovňu, vírivku aj záhradu, kde si môže zacvičiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie