Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otec Meghan opäť prelomil mlčanie! TAKTO ostro počastoval svoju dcéru!
Zdielať na

Otec Meghan opäť prelomil mlčanie! TAKTO ostro počastoval svoju dcéru!

Archívna reportáž

Už v minulosti sa zahral otec Meghan Markle na nevyžiadaného hovorcu a svojim činmi urobil vojvodkyni viac škody ako osohu. Teraz, keď jeho dcéra spolu s rodinou urobila vážne rozhodnutia a presťahovala naspäť do USA, sa Thomas Markle opäť ozval a znovu kritikou na svoju dcéru nešetril.

Aj keď sa za svoje vyjadrenia na adresu svojej dcéry v minulosti Thomas Markle ospravedlnil a za spoluprácu s bulvárom pred svadbu Meghan a Harryho si nasypal na popol na hlavu, opäť ponúkol verejnosti svoj názor na jej správanie. Môže za to nová kniha s názvom Finding Freedom, ktorá rozvírila vody okolo páru vojvodov zo Sussexu. Po prečítaní niekoľkých riadkov sa vraj neovládol, a podľa informácii denníka The Sun označil vlastnú dcéru za ufňukanca.

Škandalózna kniha ešte neuzrela svetlo sveta, no autori postupne vypúšťajú pikantérie, ktoré robia britskej kráľovskej rodine vrásky na čele. Avšak nielen im, úryvky z kapitol pripravovanej knihy Finding Freedom zdvihli tlak aj otcovi Meghan, Thomasovi Markleovi. Ten označil správanie svojej dcéry uprostred svetovej krízy spôsobenej pandémiou za sebecké.

Otec narobil Meghan svojimi vyjadreniami problémy aj v minulosti:

"Na fňukanie a sťažovanie sa si vybrali tú najhoršiu možnú dobu. Ľudia po celom svete trpia kvôli pandémii koronavírusu," rozhorčuje sa nad sebastrednosťou svojej dcéry otec Thomas. "Milujem svoju dcéru, ale nepáči sa mi, čo sa z nej stalo," dodáva smutne.

​Thomas Markle ostal poriadne prekvapený aj z informácie, že Meghan a Harry odmietli návrh kráľovnej a ostatných monarchov na pomoc jej otcovi počas zdravotných a finančných problémov. "Skutočnosť, že monarchovia navrhli Meghan a Harrymu, že mi môžu pomôcť, a oni to odmietli, považujem za neuveriteľnú novinku," tvrdí rozčarovaný otec. Nuž zdá sa, že kniha prinesie ešte mnoho škandalóznych odhalení zo zákulisia britskej kráľovskej rodiny, nevedno však do akej miery to ovplyvní ich už beztak naštrbené vzťahy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie