Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Meghan a Harry sa s tým nebabrú! Podávajú rovno ŽALOBU!
Zdielať na

Meghan a Harry sa s tým nebabrú! Podávajú rovno ŽALOBU!

Archívna reportáž

Kráľovskí odídenci šermujú jednou žalobou za druhou. Na bulvárne média a ich fotografov majú však ťažké srdce nielen v Harryho rodnej Británii, ale najnovšie aj v Meghaninej zemi zasľúbenej, v USA. Meghan si svoj nový život v Los Angeles určite takto nepredstavovala.

Meghan a Harry sú nasrdení do nepríčetna pre fotku ich malého synčeka Archieho. Sami sú na zverejňovanie jeho fotiek veľmi skúpi, no tentokrát si dovolil sliediť v ich záhrade zvedavý fotograf. Neznámemu paparazzovi nezabránilo ani vyvýšené oplotenie, ktoré si pár preventívne na pozemku zabezpečil. Odišiel so skutočne cenným úlovkom v podobe fotografie malého princiatka.

Ako píše portál TMZ.com, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa vyjadrili, že neznámy páchateľ "prekročil všetky hranice každého rodiča," keď sa im nehanebne vkradol na súkromný a patrične zabezpečený pozemok. Podľa informácii priamo od právnika dvojice, Michaela Kumpa, sa fotky na trhu predávajú s tvrdením, že boli vyhotovené počas verejnej prechádzky v Malibu.

Po zlých skúsenostiach a nechutnom incidente s moderátorom britskej stanice BBC sa Meghan a Harrymu netreba čudovať, že si svojho malého syna všemožne pred médiami chránia:

​Avšak podľa manželov to je vylúčené, keďže s malým Archiem neboli na verejnosti už veľmi dlho a neopustil svoj nový domov v Los Angeles, a vylúčili, že by sa niekedy nachádzal v Malibu. "Fotograf zámerne klame o mieste vyhotovenia záberov, pretože vie, že fotografiami malého dieťaťa v súkromí domova porušuje zákon," tvrdí právnik slávnej dvojice, na ktorú, zdá sa, už nepoľujú iba paparazzovia v Británii. Meghan sa teda mylne domnievala, že v semenisku bulvárnych fotografov, akým Los Angeles nepochybne je, im niekto dožičí súkromie.

Čo je však na tomto incidente najzvláštnejšie, je, že ich obydlie sa nachádza v útrobách jednej z ohradených častí Beverly Hills. Od hlavnej brány je tak vzdialené, že prípadný votrelec má len veľmi malú šancu vniknúť nepozorovane až na samý koniec, kde stojí ich luxusná rezidencia. Avšak aj na to má dvojica svoje vysvetlenie: "Niektoré média neváhajú použiť drony, ktoré  lietajú nad domom aj trikrát do dňa zhruba v 20 metrovej výške."

Meghan a Harry teda žalujú neznámeho fotografa za závažné narušenie ich súkromia a žiadajú stiahnutie obrázkov. Tvrdia, že majú právo sami rozhodnúť, kedy a aké fotografie vlastného dieťaťa uverejnia. Práve aby zabránili šíreniu podobných fotiek, zverejnili nedávno Archieho aktuálnu podobu na fotkách aj videu, kde mu mama Meghan čítala z knižky. Či sa pár rozhodne opäť zmeniť bydlisko je ale nepravdepodobné, keďže luxusná lokácia v Beverly Hills najlepšie vyhovuje Meghaniným kariérnym plánom.

Súvisiace články

Najčítanejšie