Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Temný osud hviezdy slávneho seriálu! Bezdomovec, alkoholik, zúfalec!
Zdielať na

Temný osud hviezdy slávneho seriálu! Bezdomovec, alkoholik, zúfalec!

Zdroj: youtube/print screen

Pamätníci si možno ešte budú pamätať absolútne vychytený kanadský seriál z 90. rokov s názvom Vražedné pobrežie, v ktorom hlavní protagonisti riešili kriminálne činy v slnečnom letovisku na pobreží oceánu. Po boku šarmantnej ryšavky hral úlohu súkromného detektíva Nicka Slaughtera sympatický herec Rob Stewart.

Kanadský herec Rob Stewart, ktorého azda najviac preslávila úloha súkromného očka v seriáli Vražedné pobrežie, sa zmenil na nepoznanie. Jeho legendárne dlhé ulízané vlasy v cope sú preč a kvetinovú košeľu vystriedalo striedme oblečenie. Azda to bude aj tým, že slávi už svoje 58. narodeniny.

Začiatky kariéry populárneho seriálového herca pritom neboli veľmi ružové a sympatický Kanaďan ešte do jeho tridsiatky netušil, čím by chcel byť. Po vysokej škole si nevedel nájsť stabilnú prácu a len neisto sa pretĺkal životom.

Seriál sa stal v 90. rokoch legendárnym:

Azda najviac ho lákalo preraziť v živote ako hokejista, no po jednom úraze prišiel ako 17-ročný o obličku a následne aj o športové štipendiá. Na rade bola jeho kreativita a talent, ktorý mal nielen na herectvo, ale aj na skladanie muziky či písanie scenárov. S entuziazmom sa pustil do niekoľkých projektov, vrátane nízko rozpočtového filmu Mark of the Beast, ktorý však nezaznamenal očakávaný úspech. Naopak, nevydarené projekty a s nimi späté zlé rozhodnutia ho dostali na mizinu.

Rob sa s obrovskými dlhmi dostal až na ulicu, jeho posteľou bola lavička a vyžobrané peniaze míňal na alkohol. Zlé podmienky v ktorých Rob prežíval zo dňa na deň mu vážne podlomili zdravie a rozvinul sa u neho ťažký zápal pľúc.

Takto vyzerá Rob Stewart dnes:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m Rob Stewart, and I do not approve of this photo.

Príspevok, ktorý zdieľa Rob Stewart (@robstewartofficial),

Avšak najlepší scenár mu napísal sám život, keď sa náhodou dozvedel o konkurze na hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli Vražedné pobrežie. Z posledných síl sa pozviechal a vyrazil skúsiť šťastie. Na obrovské prekvapenie samotného Roba, ktorý prišiel pred komisiu totálne zanedbaný a navyše v podnapitom stave, úlohu získal, a tak dostal novú šancu na život.

V úlohe súkromného detektíva s kvetinovou košeľou a šibalský úsmevom sa stal miláčikom divákov a najmä žien. Vďaka úspechu a peniazom, ktoré mu priniesol detektívny seriál mohol splatiť svoje dlhy a jeho život sa zmenil o 180 stupňov. Už behom nakrúcania prvej série v Mexiku sa totiž spoznal so svojou budúcou manželkou Celianou, ktorá mu v roku 1996 porodila syna.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie