Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otec roka! Ondrej Kandráč presne vie, ČO spraviť, aby potešil celú rodinu!
Zdielať na

Otec roka! Ondrej Kandráč presne vie, ČO spraviť, aby potešil celú rodinu!

Archívna reportáž

Trojnásobný otec by už skutočne mal vedieť čosi o tom, ako funguje rodina, čo potrebujú deti, aký majú režim, čo ich baví a čo najviac pomôže manželke s novorodeniatkom. Ondrej Kandráč nepochybne patrí medzi otcov, ktorí sa svojej úlohy chopili so všetkou cťou a zápalom.

Malá Mária Kandráčová len v nedeľu oslávi svoje "mesačniny", no už teraz je nepochybne obrovským pokladom pre celú rodinu. Do tretice doplnila súrodencov Ondríka a Emku, hoci nikto netvrdí, že je to konečný počet. Naopak, Ondrej si trúfol ešte v pôrodnici žartom načrtnúť ďalšie možné rozšírenie rodiny. Teraz má ale oči a srdce len pre svoje štyri poklady.

Malá Maruška sa narodila akútnym cisárskym rezom o málo skôr, ako mala termín, no to jej nič neubralo na dokonalých mierach, ani na zdraví, našťastie. S mamou Erikou sa vybrali po piatich dňoch domov a odvtedy zarezávajú v pätici.

U Kandráčovcov zavládla 26. júna obrovská radosť:

​Pri príchode nového člena rodiny sú ale dôležité dve veci - dať najavo starším súrodencom, že sú stále rovnako milovaní a vytvoriť mamičke priestor, aby mohla v pohode pokrývať základné a najdôležitejšie potreby novorodeniatka. Ondrej sa ukázal ako ostrieľaný otec a splnil hneď obe úlohy.

Nič lepšie, ako vziať staršie deti na výlet a nechať Eriku s Maruškou v pokoji zrejme ani spraviť nemohol. Ondrík a Emka majú svojho milovaného otecka naplno len pre seba, bábätko má svoju mamu, ktorá je pre neho zatiaľ "stredom vesmíru". Ondrej vyrazil s deťmi spoznávať zákutia ich rodného východného Slovenska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tieto prázdniny si budeme pamätať ?Legendárne drevené cerkvi na severovýchode Slovenska⛪️ A táto dominuje obci Uličské Krivé ?????

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

"Objavujeme krásy nášho východu. Isto ste videli dokument Marka Škopa Osadné. Táto obec blízko Sniny je známa aj kryptou vojakov z 1. sv. vojny. A postupne sa presúvame ďalej," prezradil Ondrej a pokračoval s deťmi na hranice s Ukrajinou do Novej Sedlice. Navštívil aj cintorín vojakov vo vysťahovanej dedine Veľká Poľana. A potom prišla skutočná lahôdka. "Tieto prázdniny si budeme pamätať. Legendárne drevené cerkvi na severovýchode Slovenska," napísal k fotke pri krásnom 300-ročnom kostole v Uličskom Krivom. Fanúšikovia sa už teraz tešia na ďalšie fotky z najkrajnejšieho východného konca našej republiky, no najviac si tento výlet nepochybne užíva trojica Kandráčovcov.

Súvisiace články

Najčítanejšie