Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Získa si TÝMTO Meghan sympatie?! Kráľovský palác siahol na jej ľudské práva!
Zdielať na

Získa si TÝMTO Meghan sympatie?! Kráľovský palác siahol na jej ľudské práva!

Archívna reportáž

Meghan stále cíti krivdy z minulosti, ktoré jej spôsobil „pobyt“ v kráľovskej rodine. A tak vykopáva vojnové sekery na každom fronte a vracia údery, ktoré jej boli v posledných rokoch uštedrené. Momentálne pretrváva spor s britskými médiami, s ktorými vojvodkyňa zo Sussexu a jej manžel odmietli akúkoľvek spoluprácu.

Meghan Markle sa necítila chránená inštitúciou britskej monarchie a vyjadrila sa tak pred súdom, ktorý vedie s dvoma mediálnymi skupinami vo Veľkej Británii. Jej právni zástupcovia zverejnili skutočne šokujúce nariadenia, ktorými sa mala Meghan riadiť.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, sa cítila "nechránená" inštitúciou britskej monarchie a v čase tehotenstva "jej zakazovali brániť sa" pred negatívnymi správami v médiách. Vo štvrtok o tom informovali Press Association a BBC s odvolaním sa na súdne dokumenty.

Meghan však mala aj svetlé chvíľky, keď jej britské média a verejnosť boli celkom naklonené:

​Tie súvisia so žalobou vojvodkyne voči vydavateľovi novín Mail on Sunday a webstránke MailOnline. Ide o články, ktoré reprodukovali časti listu, ktorý Meghan napísala otcovi niekoľko mesiacov po svadbe s princom Harrym v roku 2018.

"Jej priatelia ju nikdy predtým nevideli v takomto stave a právom sa obávali o jej zdravie, a to najmä, keď bola tehotná, nechránená inštitúciou a nemohla sa sama brániť," uviedli v súdnych dokumentoch právni zástupcovia s odvolaním sa na vlaňajšie rozhovory jej piatich priateľov pre magazín People.

Od vydavateľa žiada odškodné za zneužitie súkromných informácií, narušenie súkromia a autorských práv v súvislosti so zverejnením jej listu. Zástupcovia Associated Newspapers však vinu odmietajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie