Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Princ Charles šokoval! TOTO vedel o Meghan už dávno pred svadbou!
Zdielať na

Princ Charles šokoval! TOTO vedel o Meghan už dávno pred svadbou!

Archívna reportáž

Aj keď si mnohí myslia, že odchod Meghan a Harryho nebolo najrozumnejšie riešenie krízy v kráľovskej rodine, sám princ a prvý ašpirant na budúceho kráľa, Charles má na vec iný pohľad. To, že sa rozhodli opustiť Britániu považuje za najlepšie rozhodnutie, keďže tušil, že jeho nevesta Meghan je príliš ctižiadostivá a jej túžba po úspechu sa v paláci nestretne s pochopením.

Meghan Markle je vraj svojou tvrdohlavosťou princovi Charlesovi na jednej strane veľmi sympatická, no od začiatku si všimol dravosť a túžbu po uznaní, ktorá z Američanky priam srší. No tieto osobnostné črty sa príliš nezhodujú s predstavou chladnej a rozvážnej anglickej povahy a narastali obavy, že by svojou výraznou osobnosťou mohla zatieniť samotnú kráľovnú.

Princ Charles videl tento problém už dávno pre svadbou Meghan a Harryho, avšak nechcel synovi do jeho vzťahu s rozvedenou Američankou vstupovať. Dokonca sa na začiatku snažil Meghan pochopiť a nájsť si k nej cestu, no rozdielne zázemie krízu v rodinných vzťahoch ešte prehlbovalo. Podľa denníka The Sun sa tak pre magazín Fabolous vyjadril autor kníh o kráľovskej rodine Nigel Cawthorne.

Kráľovská rodina sa pomaly zviecha z početných škandálov, prítomnosť Harryho a Meghan by to vraj neuľahčilo:

"Princ Charles už od začiatku tušil, že Meghan prinesie do monarchie iba problémy, pretože v rodine môže byť iba jedna silná žena, a tou je kráľovná," myslí si Cawthorne, no dodal, že Charles nechcel byť za pokrytca a tak svojmu synovi o svojich obavách v súvislosti s jeho nastávajúcou nič nepovedal. No rozhodnutie Harryho a Meghan opustiť rodinu prijal a dokonca mu ich nový život mimo Veľkej Británie vyhovuje.

Princ Charles spolu s rodinou pilne pracuje na dobrom mene kráľovskej rodiny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“Tŷ Hafan is remarkable. Not only does it have some wonderful facilities, but it is staffed by a very special group of people who show boundless love and commitment for those for whom they care, and for their families.” - The Prince of Wales, Patron, @ty_hafan Today as we are mark #ChildrensHospiceWeek, we ask you to join us in thanking and celebrating all those working in and supporting children’s hospices across the UK ? Children’s hospices have been going above and beyond in these extraordinary times providing lifeline support to some of the UK’s most vulnerable and isolated children. Thank you for all you do to support families at the toughest of times. ? . “Y mae Tŷ Hafan yn lle hynod. Nid yn unig mae ganddo adnoddau ardderchog, ond y mae’n cael ei staffio gan griw arbennig iawn o bobl sy’n dangos cariad ac ymroddiad di-ben-draw tuag at y rhai sydd yn eu gofal, a’u teuluoedd.” - Tywysog Cymru, Noddwr Tŷ Hafan Heddiw, wrth inni ddathlu #ChildrensHospiceWeek, gofynnwn ichi ymuno â ni wrth ddiolch a dathlu cyfraniad pawb ar draws y DU sydd yn gweithio mewn hosbisau plant, ac yn eu cefnogi ? Y mae hosbisau plant wedi bod yn gwneud gwaith aruthrol ar yr adeg hynod hon, gan ddarparu cefnogaeth hollbwysig i rai o blant mwyaf bregus a mwyaf ynysig y DU. Diolch am bopeth rydych yn ei wneud i gefnogi teuluoedd ar yr adeg anoddaf ? ?Photo 1: PA

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

"Tento výsledok je pre budúcnosť rodiny oveľa lepší. Monarchia funguje lepšie, keď nie je príliš rozrastená a jej členovia nie sú z tak rôznych svetov," zamýšľa sa spisovateľ. Charles vraj svojho syna Harryho a jeho rodinu naďalej finančne podporuje, a to aj z dôvodu, aby so svojimi problémami ostali čo najďalej od kráľovskej rodiny, ktorá si po turbulentnom období škandálov začala pracne naprávať svoje renomé.

Súvisiace články

Najčítanejšie