Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aneta Parišková je už po piatykrát v nemocnici! Neuveriteľné, KTO ju prišiel navštíviť!
Zdielať na

Aneta Parišková je už po piatykrát v nemocnici! Neuveriteľné, KTO ju prišiel navštíviť!

Archívna reportáž

Jedna z najobľúbenejších tvárí televízie JOJ vyrazila svojim fanúšikom aj kolegom pred časom dych. Žiaľ, nebola to dobrá správa - priznala, že trpí vážnou chorobou. S Non-Hodgkinovým lymfómom statočne bojuje už tri mesiace.

Aneta Parišková nemala ešte začiatkom apríla ani potuchy, ako sa už onedlho jej život zvrtne. Na pohľad nič nehovoriaci príznak, navretá žila na krku, ju na odporúčanie otca priviedla k lekárovi. Výsledky vyšetrení boli kruté - rakovina.

Odvtedy má Aneta za sebou už mnoho vyšetrení, no najmä - už štyri chemoterapie. Piata pritom aktuálne beží. Od pondelka trávi opäť čas v Národnom onkologickom ústave, kde sa lekári pokúšajú chemickým koktejlom pliagu zahubiť.

Aneta je odhodlaná nad chorobou zvíťaziť:

​Nepochybne je to neľahký týždeň. Jednak samotná chemoterapia obvykle na človeku zanechá stopy, no aj odlúčenie od rodiny je veľmi ťažké. Najmä pri človeku, ktorý svojich blízkych tak miluje, ako Aneta svojich troch synov a manžela.

No niekedy stačí dobrá kamarátka a svet sa zrazu zdá byť lepší. Anetu dnes prišla do nemocnice navštíviť kamarátka a bývalá kolegyňa, moderátorka Zlatica Puškárová. V priateľstve konkurencie niet, potvrdili tieto dve tváre konkurenčných televízií. "Dnes ma sem prišla navštíviť moja dlhoročná kamarátka Zlatica Puškárová. Poklebetili sme, zasmiali sme sa, dali si kávičku a koláčik. Hneď mám krajší deň," napísala Aneta ku krásnej fotke, kde prezrádza, že jedna z nich práve bojuje s chorobou len holá hlava Pariškovej.Všetci pevne veria, že onedlho chorobu aj svojím odhodlaním porazí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie