Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kate poslala Meghan dar na zmierenie! Tá ju nemilosrdne odpálila!
Zdielať na

Kate poslala Meghan dar na zmierenie! Tá ju nemilosrdne odpálila!

Archívna reportáž

Kráľovské nevesty Meghan a Kate si od samého príchodu americkej hviezdičky do paláca podľa mnohých zdrojov príliš nesadli. Možno za to môže rozdielna mentalita, vzdelanie či rovno prirodzená ľudská súťaživosť a ješitnosť. Obe však majú jedno spoločné, a tým je túžba byť tou najobľúbenejšou manželkou svojho britského princa.

Teraz, keď je už Meghan s Harrym v dostatočnej vzdialenosti, si vojvodkyňa Kate môže opäť raziť svoju spanilú sólo cestu a budovať si imidž nasledovníčky princeznej Diany. Meghan Markle zase bojuje ako levica o pozornosť a čestné miesto v tých najvyšších kruhoch v rodnej Amerike. Ako prináša portál Vanity Fair, staré rany však plánujú rozjatriť autori kontroverznej knihy Finding Freedom (Hľadanie slobody), ktorá už o dva týždne pristane na pultoch britských kníhkupectiev.

Kniha bude údajne opisovať aj detaily sporu medzi Kate a Meghan, ktorý obe dámy svojou nevraživosťou dlhé roky živili. Úsmevy a veselé rozhovory na verejných podujatiach boli vraj iba dobre zahraté divadielko. Avšak po čase to mala byť podľa expertky na kráľovskú rodinu práve Kate, ktorá sa snažila spor niekoľkokrát zažehnať. "V jeden moment jej Kate poslala kyticu kvetov, gesto, ktorým chcela Meghan obmäkčiť. Tá jej však odpovedala, že to v žiadnom prípade nestačí," tvrdí expertka na kráľovskú rodinu a redaktorka portálu Vanity Fair Katie Nicholl.

Vzťah medzi Kate a Meghan prenikol aj medzi bratov:

​​Samotní autori knihy Fiding Freedom však tvrdia, že ich najväčším problémom bol a stále je, nezáujem sa lepšie navzájom spoznať. Ústretový krok sa pritom podľa nich skutočne očakával od ostrieľanejšej Kate. "Síce to nebola jej zodpovednosť, ale Kate urobila úplne minimum, aby prelomila ľady. Bola príliš oddaná svojmu manželovi a rodine," myslia si autori knihy Carolyn Durandová a Omid Scobie.

Nevraživosť medzi dámami bola najviac viditeľná na verejnej udalosti ešte v marci, tesne pred odchodom Meghan a Harryho do Kanady. Kate dala osvedčené divadielko už bokom, vojvodov zo Sussexu iba stroho pozdravila a celý zvyšok popoludnia im nevenovala viac ani len pohľad. Kniha, ktorá ešte ani neuzrela svetlo sveta, dáva kráľovskej rodine už teraz poriadne zabrať, a zdá sa, že behom nesledujúcich týždňov ešte vypustí zopár trhákov za účelom lepšieho predaja.

Súvisiace články

Najčítanejšie