Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kate o Meghan ani nezakopla, zato Harrymu odkázala TOTO!
Zdielať na

Kate o Meghan ani nezakopla, zato Harrymu odkázala TOTO!

Archívna reportáž

Len pred pár dňami absolvovali Harry a Meghan poslednú udalosť pod "vlajkou" britskej monarchie, Dni Commonwelathu. V pondelok sa zúčastnili omše, pri ktorej bolo jasné, že ich pozícia v rodine značne klesla.

Počas omše vo Westminsterskom opátstve ale verejnosti neunikla najmä iná vec. Kate a William akoby sa s Harrym a Meghan ani nepoznali. Len základné zdvorilosť, žiadny úsmev, ani priateľský očný kontakt, píše portál Blesk.cz.

Pravdou je, že Kate je vraj predsa len ľúto, ako to dopadlo. Ale nie pre Meghan, ale pre Harryho, ktorého mala skutočne rada. Kým bol slobodný, boli si s bratom a Kate veľmi blízki.

V januári oznámili Meghan a Harry túžbu oslobodiť sa od kráľovských povinností:

Podľa zdroja blízkeho kráľovskému dvoru je Meghan Kate dočista ukradnutá, hovorí stále len o Harrym. "Želá si, aby sa ešte mohla s Harry pozhovárať. Chýba jej a bojí sa, že si už nikdy nebudú takí blízki," tvrdí zdroj. Harry je totiž známy vtipkár a vždy mal skvelý vzťah aj s deťmi svojho brata. Preto sa tešili, keď bude mať aj on potomkov, aby sa spolu všetci hrali. To sa tak úplne nepodarilo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Duke and Duchess of Cambridge joined The Queen and Members of @TheRoyalFamily for the annual #CommonwealthDay Service at Westminster Abbey. The Commonwealth represents a global network of 54 countries working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals — the Commonwealth theme for 2020 is Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming. Her Majesty The Queen was 26 years old when she became Head of the Commonwealth in 1952 — important symbolic and unifying role. As Head, Her Majesty personally reinforces the links by which the Commonwealth joins people together from around the world. From working to protect the earth's natural resources and preserving the planet for generations to come, to championing fair trade and empowering the youth of today to transform the communities of tomorrow, this year’s Service celebrated the Commonwealth's continued commitment to delivering a peaceful, prosperous and more sustainable future for all. #CommonwealthDelivers

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Posledné spoločné vystúpenie vojvodov zo Sussexu a vojvodov z Kensingtonu ale dopadlo nedobre. Kým Kate a William dostali pozvánku aj na zahajovaciu udalosť pred omšou, Meghan a Harry nie, čo bolo údajne rozhodnutie kráľovnej Alžbety II. Ďalšia príležitosť sa už nenaskytne. Posledný marcový deň totiž Harrymu a Meghan končia kráľovské povinnosti a budú voľní, ako chceli.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie