Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovenské celebrity, ktoré ostali pre koronavírus uväznené za hranicami!
Zdielať na

Slovenské celebrity, ktoré ostali pre koronavírus uväznené za hranicami!

Pandémia koronavírusu ovplyvňuje aktuálne všetky zložky života, šoubiznis nie je výnimkou. Navyše, prišla práve v období, keď mnohé známe tváre odchádzajú za teplom do zahraničia a trávia tam aj niekoľko týždňov na zaslúženej dovolenke.

Dara Rolins síce vycestovala do New Yorku, ale tesne pred vyhlásením zásadných opatrení sa stihla vrátiť. Značne horšie je na tom Daniela Nízlová. Bývalá Twiinska doslova uviazla v Taliansku, kde spolu s partnerom, futbalistom Stanislavom Lobotkom, vychovávajú svoju iba dvojmesačnú dcérku Lindu.

Podľa jej príspevkov na Instagrame je rodinka poriadku a podľa fotky spred pár dní si v čase karantény užívajú prechádzky po prázdnych plážach.

Aj celebrity sa musia mať na pozore, koronavírus sa nevyhýba ani slávnym:

V pohode je aj Katarína Knechtová, ktorá si užíva oddych na druhej strane zemegule. Ona sama pozorne sleduje situáciu nie len u nás, ale aj vo svete. "Som na druhom konci sveta, kde je kľud a ľudia sú zdraví, ale po návrate domov som pripravená na karanténu a všetky opatrenia," napísala Katarína, no otázkou ostáva, či sa neuzavrú letiská aj v susedných krajinách. U nás sa tak už stalo.

Možno Katarína návrat prehodnotí a rozhodne sa tak, ako raper Čis T, ktorý sa mal v piatok vrátiť z dovolenky na Kube. Cez sociálnu sieť odkázal svetu, že cestovaniu lietadlom, ktoré je asi najnebezpečnejšie, sa radšej vyhne tak, že ostane tam, kde je. "etky akcie na najbližšie dva víkendy zrušené, kopec negatívnych vecí sa udialo posledné dni. Toto je môj spôsob karantény a zdržím sa dokedy to bude potrebné," oznámil cez Instagram raper. Možno sa vďaka tejto neplánovanej predĺženej dovolenke vzniknú aj nové skladby, lebo Čis T nezaháľa ani na Kube a s domácimi už aj čo to nahral.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie