Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Oliver Andrásy je uväznený na lodi! Pre koronavírus ich prístavy nechcú prijať!
Zdielať na

Oliver Andrásy je uväznený na lodi! Pre koronavírus ich prístavy nechcú prijať!

Archívna reportáž

Mala to byť luxusná romantická plavba. Ešte koncom februára sa humorista Oliver Andrásy vybral s manželkou na plavbu loďou ako z filmu. Obrovská Costa Mediterranea sa mala plaviť po destináciách snov, no plavba sa zmenila na nočnú moru.

Maurícius, Seychely a Madagaskar. Prekrásne ostrovy v oceáne medzi Afrikou a Indiou mali byť pre vyše dvetisíc pasažierov luxusnej lode splneným snom. Teraz sa z neho nevedia zobudiť, aj keby chceli. Informáciu priniesol ako prvý portál čas.sk.

Oliver Andrásy je láskou k cestovaniu známy, podobnú situáciu ale ešte tento 62-ročný humorista nezažil. Ostrov Maurícius totiž ich loď nepustil do prístavu. Zdá sa, že si ale zatiaľ veľmi nesťažuje.

Takto dokáže Oliver Andrásy zabávať publikum:

Situácia na lodi je podľa Andrásyho zatiaľ pokojná. "Na lodi je situácia dobrá, je tu veľa pitia, jediva, dokonca dobrého, aj sa kúpeme. Zatiaľ je na lodi v pohode, nikto tu nerobí zatiaľ paniku. No zajtra sa uvidí," hovorí Oliver. Na druhý deň ich totiž majú prijať v prístave na ostrove Réunion. Ak by sa tak nestalo, bude to horšie.

"Verím, že keby nás neprijali tam, tak budú robiť obštrukcie aj na Mauríciu. A potom neviem akoby to vyriešili, keby sme sa nedostali na pevninu. No ale to sa uvidí zajtra, že čo sa stane," hovorí zatiaľ optimisticky naladený Andrásy. Práve z Maurícia by totiž mali letieť domov.

Komplikácie sa začali na ostrove Madagaskar. "Už sme boli tesne nad Madagaskarom, keď nám oznámili, že na Madagaskare nás nechcú prijať, lebo sme talianska loď. Tu ale nikto, pokiaľ ja viem, nemá koronavírus, ale sme talianska loď a sú tu Taliani," prejavil Andrásy pochopenie pre rozhodnutie prístavu. No následne ich neprijali ani Seychely.

V stredu ráno by mali byť pri brehoch Réunionu, to bude rozhodujúci moment. Ak by napriek prísľubu loď neprijali, Andrásymu sa dovolenka poriadne natiahne. "Na to nechcem ani myslieť. Asi by loď mala opustiť oceán a ísť do Stredozemného mora. Tam by sme sa potom asi dva týždne loďkovali do nejakého talianskeho prístavu," hovorí o krajnom riešení humorista.

Súvisiace články

Najčítanejšie