Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Speváčka bude mať 75 rokov a chce byť opäť na titulke Playboya!
Zdielať na

Speváčka bude mať 75 rokov a chce byť opäť na titulke Playboya!

Archívne video

Je nepochybne veľmi dôležité, aby sa starší ľudia neopúšťali na duchu, ani na tele. Dobrá forma do vysokého veku je obvykle zárukou kvalitnej staroby. K tomu zdravé sebavedomie a je to dokonalé. Nič menovaného rozhodne nechýba 74-ročnej speváčke Dolly Parton.

Americká speváčka a skladateľka Dolly Parton by sa chcela znova ukázať na obálke magazínu Playboy. Podľa interpretky by bola zábava, ak by sa tak stalo, keď bude mať 75 rokov.

Rodáčka z Tennessee, ktorá v januári oslávila 74. narodeniny, to prezradila v televíznej relácii, keď sa jej pýtali na jej plány do budúcnosti. Takú odvážnu odpoveď zrejme nikto nečakal.

Možno prekvapí, že Dolly Parton má mnoho hitov, ktoré všetci poznajú:

"Neplánujem ísť do dôchodku, práve som mala 74 a plánujem byť znova na obálke Playboya. Viete, pred rokmi som bola v Playboyi a napadlo mi, že by bola sranda ak by do toho išli, neviem či tak spravia," vyjadrila sa Parton. Hugh Heffner, zakladateľ slávneho erotického magazínu, jej to už neodobrí, pred tromi rokmi zomrel.

Parton sa objavila na obálke Playboya v roku 1978, keď mala 32 rokov. Pózovala vtedy v čiernom kostýme Playboy zajačika, ktorý by si podľa svojich slov v prípade ďalšieho fotenia možno znova obliekla. "Pravdepodobne by som ho použila," odpovedala na otázku, či by si ho pri tejto príležitosti znova dala na seba, a dodala "prsia mám stále rovnaké".

Aj toto je veľký hit Dolly Parton s Kenny Rogersom:

Dolly Parton sa na hudobnej scéne pohybuje od polovice 50. rokov minulého storočia. Je jednou z najúspešnejších country speváčok v histórii. Podľa odhadov predala približne 100 miliónov kópií albumov. Zatiaľ poslednú štúdiovku I Believe in You vydala v roku 2017.

Dolly je autorkou aj piesne, ktorú navždy preslávila Whitney Houston:

Parton je tiež úspešnou skladateľkou. Je autorkou viac ako 3000 piesní, a to vrátane hitov ako napríklad Jolene, Coat of Many Colors, 9 to 5, My Tennessee Mountain Home či I Will Always Love You. Vyskúšala si tiež filmovú kariéru. Speváčka má na konte jedenásť cien Grammy vrátane zlatého gramofónika za celoživotný prínos.

Súvisiace články

Najčítanejšie