Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Terminátor ukázal svoju pravú tvár. TÝMTO šokoval svojich zamestnacov!
Zdielať na

Terminátor ukázal svoju pravú tvár. TÝMTO šokoval svojich zamestnacov!

Archívna reportáž

Arnold Schwarzenegger (72) sa teda nezdá! Oceľový muž, predstaviteľ kultového Terminátora, nosí pod hordou svalov veľké srdce a lásku k zvieratám. To však v Hollywoode nie je zas taká rarita. Ale „Arnie“ to opäť posunul o level vyššie.

Na svojom profile na sociálnej sieti pravidelne obšťastňuje svojich fanúšikov fotkami zo súkromia, aj z verejného života. Najnovšie sa pochválil celkom kurióznym videom.

Nie každý vie, že ikona bodybuildingu a bývalý guvernér Kalifornie v jednom, má svoju vlastnú firmu s doplnkami výživy pre športovcov. A keďže sa Arnie prezentuje ako milovník zvierat, priestory jeho firmy sú otvorené aj pre domácich miláčikov. Na západe nič zvláštne.

S Arnolodom sa stretla aj naša ikona fitness:

No ak by niekto čakal, že Arnold vlastní veľkého pitbulla, poprípade tigra alebo inú šelmu, je na omyle. Tento akčný drsňák je hrdým majiteľom labradora Gustáva, somárika Lulu a mini poníka Whiskey.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This time I brought LuLu too.

Príspevok, ktorý zdieľa Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger),

A práve somárika nedávno doviedol do priestorov firmy, držiac ho na štýlovej fialovej vôdzke. Video ihneď vzbudilo u fanúšikov mnoho pozitívnych ohlasov. „Tak fajn, ale povedz nám, koľko mŕtvych ťahov zvládne Lulu?“ narážal žartom jeden fanúšik na kondíciu somárika. Ďalší trefne podotkol: „Keby som bol milionár, tiež si do kancelárie donesiem svojho koňa.“

„Tentokrát som priniesol už aj Lulu,“ komentuje video Arnie. Takže je evidentné, že táto záľuba už má svoju minulosť, a nie je to prvýkrát čo Arnie takto príjemne uvoľnil atmosféru v priestoroch jeho firmy.

Súvisiace články

Najčítanejšie