Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zmenila ho rola zombie?! Herec dohrýzol svoju priateľku!
Zdielať na

Zmenila ho rola zombie?! Herec dohrýzol svoju priateľku!

Archívna reportáž

V známom seriáli Živí mŕtvi o zombie, si zahral jedného z nich. Nechutná rozpadávajúca sa tvár, typický pohyb a, pochopiteľne, chuť na ľudský mozog. Herec Michael Mundy sa možno vžil do svojej úlohy až príliš.

Ktovie, čo sa dialo v hlave 52-ročného amerického herca Michaela Mundyho, keď sa rozhodol spor s priateľkou riešiť fyzickým násilím. To nie je v poriadku za žiadnych okolností, ešte znepokojivejšie ale je, že ju doslova dohrýzol, píše portál The Sun.

Rozhodne nemôže povedať, že sa trénoval na herecký výkon, účinkovanie v seriáli má už za sebou.

Pozrite si trailer k hororovému seriálu, pred pozretím varujeme citlivejšie osoby a deti:

So 41-ročnou mamou dvoch detí sa dal Mike Mundy dokopy vo Veľkej Británii na zraze fanúšikov hororov, ktoré herec rád navštevuje. Beverly Jackson rozhodne netušila, aký násilný človek sa z Michaela vykľuje.

Video z doby prvého útoku:

Beverly očaril svojou príjemnou povahou, ale aj sľubom, že jej vybaví rolu vo filme. No pekné chvíle vystriedal už v roku 2018 na festivale v Nemecku prvý útok. "Začal byť násilnejší a násilnejší. Udrel ma do tváre, pohrýzol ma na rukách a chrbte, kopol ma a vyhodil z izby," opísala otrasný zážitok Beverly. Hercovi súd zakázal priblížiť sa k jeho priateľke, už bývalej.

V novembri minulého roku ho zatkli za napadnutie. Po prepustení z väzby nemal kam ísť, porušil preto príkaz súdu a prišiel k Beverly. Tá sa ho príšerne bojí: "Desím sa toho, že neprestane, kým nebudem mŕtva". Za porušenie zákazu priblíženia sa je herec opäť za mrežami, no onedlho bude opäť voľný.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie