Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Známa speváčka priznala závislosť! Nevydržala bez toho ani deň!
Zdielať na

Známa speváčka priznala závislosť! Nevydržala bez toho ani deň!

Archívne video

Na šoubiznis treba silnú povahu, inak človeka pomelie. Je nespočetne príkladov umelcov, ktorí boli závislí na drogách či alkohole, mnohým sa pritom tento démon stal osudným. Britská speváčka Ellie Goulding priznala iný druh závislosti.

Speváčka Ellie Goulding bola závislá na cvičení. Prezradila to v rozhovore pre britský denník The Sun s tým, že pre to dokonca vynechávala nahrávanie a skladanie novej hudby.

Nutkavý pocit letieť do posilňovne každý deň, či dokonca po každom jedle, sa radí medzi seriózne uznané závislosti, nazýva sa exorexia. Niet divu, že jej prepadávajú celebrity, ktoré sú neustále pod tlakom, aby vyzerali perfektne.

Vypočujte si jeden zo speváčkiných najväčších hitov:

"Nepovažujem sa za náchylnú na závislosti, ale mala som pocit, akoby som v určitom okamihu bola závislá na posilňovni, čo jednoducho nebolo zábavné. Mala som pocit, že musím chodiť do posilňovne každý deň," prezradila úprimne speváčka. Vďaka endorfínom, ktoré sa pri cvičení uvoľňujú, sa podľa jej slov cítila veľmi dobre a chcela sa tak cítiť stále. "Ale keď sa to dostalo do bodu, keď som pre to vynechávala štúdio a písanie, aby som mohla ísť do posilňovne, vtedy to už nestálo za to," dodala.

Myslím, že to bol pud sebazáchovy, stále cvičiť, uistiť sa, že som v super forme, veľmi zdravá, a zmierniť to, že na turné pijem a nejem veľmi dobre," vysvetlila 33-ročná interpretka.

Elena Jane Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, svoju štvrtú štúdiovku, ktorá zatiaľ nemá názov, plánuje uviesť na trh 5. júna. Na albume by sa mal nachádzať aj jej najnovší singel Worry About Me.

Súvisiace články

Najčítanejšie