Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Analýza Silvie Šuvadovej: Pre TOTO vznikla pandémia koronavírusu!
Zdielať na

Analýza Silvie Šuvadovej: Pre TOTO vznikla pandémia koronavírusu!

Archívna reportáž

Kto sa ešte nevyjadril ku koronavírusu, nech sa hlási u súdruha Žinčiču - aj takto možno parafrázovať rozruch okolo aktuálnej situácie. Šance povedať niečo ku Covid-19 sa chopila aj herečka Silvia Šuvadová.

Silvia Šuvadová je už dlhšiu dobu skôr spiritualistka, ako herečka. Niektorými ezoterickými vyjadrenia sa stala priam legendou. Teraz  pridala ďalšiu, zrejme nezabudnuteľnú, analýzu.

Silvia pridala na svoje sociálne siete siahodlhý status. Zamýšľa sa nielen nad aktuálnou pandemickou situáciou, ale aj nad inými nečakanými závermi v spoločenskom dianí. Nedá sa jej uprieť, že v jedno má pravdu - len máločo by pred pár mesiacmi ľudia čakali.

Takto komunikuje Silvia s vesmírom:

"Keby nám niekto ešte pred pár mesiacmi povedal, ze USA zakážu na mesiac lety z Európy, že hollywoodsky herec Tom Hanks a jeho žena Rita Willson budú mať koronavírus, že naše deti sa budú učiť doma, že budeme nosiť rúška, že sa budú zatvárať obchodné centrá," vymenováva Šuvadová fakty, ktorým musíme čeliť. Menuje aj mnohé ďalšie a dlhú vetu o všetkých "keby" zakončuje slovami: "...asi by sme zdroj takýchto informácií ešte nedávno nazvali konšpiračným a väčšina ľudí by sa tomuto zase len vysmiala".

S tým sa dá asi súhlasiť, takúto situáciu sme totiž nezažili celých sto rokov, od španielskej chrípky, ktorá zabila 50 miliónov ľudí. Potom ale 46-ročná Šuvadová prichádza k významu tejto pohromy. "Naozaj si niekto myslel, že Boh sa na toto dokáže donekonečna pozerať a že zákony energie a Vesmíru sú len výmyslom konšpirácie a spirituality..? Deje sa presne to, čo sa vždy malo a muselo diať. Aby sa človek prebudil," hľadá v pandémii hlbší duchovný význam.

Silvia pridala aj odporúčania, ako prežiť v zdraví: "Je dôležité byť obozretní, dávať na seba a blízkych pozor, jesť veľa vitamínov a zdravú, racionálnu stravu. Rovnako je dôležité uchovávať si spojenie s prírodou, láskou a vyššími energiami a čistiť sa z energií nižších. Treba si dezinfikovať a umývať ruky, ale aj prečisťovať svoje emócie".

Našťastie, nekonečný status má dobrý koniec. Vraj už čoskoro sa začnú veci meniť. "Pred príchodom Svetla býva najväčšia tma. Veľkej zmene predchádza strach, chaos, neistota a sled udalostí, ktorým najskôr nerozumieme a neskôr dávajú perfektný zmysel. Víťazstvo Svetla je blízko," uzavrela Šuvadová s veľkým optimizmom.

Súvisiace články

Najčítanejšie