Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Krásne gesto! Miro Žbirka pripravil pre všetkých úžasné prekvapenie!
Zdielať na

Krásne gesto! Miro Žbirka pripravil pre všetkých úžasné prekvapenie!

Archívna reportáž

Nedá sa nič robiť, keď je niekto hviezda prvej triedy po celý život, je vzorom pre mnohých. Úplne dokonalé je, ak sa snaží ľudí motivovať byť lepšími. Prípadne, ak ich v ťažkých chvíľach podporí ako najlepšie vie. Zadarmo, samozrejme.

Pred pár dňami prišla s nápadom online živého koncertu Lucie Bílá, keď aspoň takto kompenzovala fanúšikom akcie zrušené pre koronavírus. Azda tým inšpirovala ďalšiu legendu československej popmusic, Mira Žbirku. Ten totiž práve ohlásil živé vysielanie svojich hitov.

Meky si dobre uvedomuje, aké je ťažké nechodiť sa zabaviť medzi ľudí, aké sklamanie je zabudnúť na všetky koncerty, divadlá či kiná. Zlomená psychika vie poriadne zamávať aj so zdravím, preto je vítané akékoľvek rozptýlenie.

Toto prezradil Miro Žbirka v štúdiu TV JOJ:

V sobotu poobede Miro veľmi príjemne prekvapil statusom na Instagrame. K fotke na bežeckom páse, obklopený hudobnými nástrojmi, pridal výzvu pre všetkých: "Chystám pre vás LIVESTREAM z domu. Aké piesne by ste chceli počuť?" Nápady sa začali len tak hrnúť, Meky má nespočetne hitov na výber.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Chystám pre vás LIVESTREAM z domu????? . AKÉ PIESNE byste chceli počuť? Termín vyhlásim na instagrame a facebooku.

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka),

Ako sa dalo čakať, najčastejšie sa objavuje nesmrteľná Atlantída, no aj mnohé ďalšie skvelé piesne ako 22 dní, Biely kvet, Zažni a iné. Nadšená je z nápadu aj super modelka Eva Herzigová, ktorá Mekyho za toto gesto pochválila a zaujímalo ju, kedy sa "koncert" odohrá. Termín však zatiaľ Miro Žbirka neurčil, odporučil fanúšikom sledovať jeho Instagram a Facebook, kde im táto informácia iste neunikne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie