Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cibulková sa chystá na pôrod! TÚTO procedúru podstúpila ako prvú!
Zdielať na

Cibulková sa chystá na pôrod! TÚTO procedúru podstúpila ako prvú!

Archívna reportáž

Už len približne dva - tri týždne delia Dominiku Cibulkovú od pôrodu jej prvého dieťatka. Synček sa má narodiť vo Viedni, lebo našej najúspešnejšej tenistke veľmi záležalo na prítomnosti otca pri pôrode. Hoci už aj u nás začínajú pôrodnice opäť túto možnosť povoľovať, Dominika už zrejme rozhodnutie nezmení.

Niet pochýb, že v 37. týždni tehotenstva by už mala byť zbalená a pripravená každá nastávajúca mamička. Dieťatko už môže prísť v podstate kedykoľvek, niektoré o pár dní skôr, iné si dajú pár dní načas, hore-dole dva týždne sú úplne v norme. Dominika by sa teoreticky mohla stať mamou už na budúci týždeň a bábo by bolo považované za plne donosené.

Nečudo, že nastávajúca mamička už robí posledné opatrenia pred príchodom dieťatka na svet. Detská izba je už iste prichystaná, no pre Dominiku je dôležitá evidentne ešte jedna vec.

Dominika na jeseň ukončila profi kariéru:

​Keďže patrí medzi vždy perfektne upravené a oblečené celebrity, ani pôrod nemôže byť výnimkou. Zrejme na pôrodnú sálu nepôjde v podpätkoch a luxusných šatách, no jednu vec nezanedbá - účes. "Príprava na pôrod v štýle," napísala k fotografii, ktorú zverejnila na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Getting ready to deliver in style ? of course ?? thanks my dear @patriksusivesely ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Zrejme posledné farbenie vlasov pred pôrodom absolvovala Dominika v luxusnom kaderníctve, kde sú pravidelnými zákazníčkami napríklad aj Ivana Gáboríková či Barbora Krajčírová. S dokonalým účesom ostáva Dominike už len dúfať, že rovnako perfektne dopadne aj pôrod.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie