Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cristiano Ronaldo ukázal milovanú rodinku! TOTO majú spoločné!
Zdielať na

Cristiano Ronaldo ukázal milovanú rodinku! TOTO majú spoločné!

Archívna reportáž

Futbalová svetová jednotka momentálne trávi dni v karanténe, tak, ako všetci ostatní zodpovední ľudia na planéte. Avšak pre Cristiana bol mesiac marec ešte o niečo kritickejší, jeho milovanú osobu postretli vážne zdravotné komplikácie.

Ronaldova milovaná matka totiž na začiatku marca bojovala o život v nemocnici potom, ako dostala mozgovú porážku, píše denník Dailymail.uk.

Tento týždeň si však hviezda Juventusu mohla konečne vydýchnuť. Ronaldovu mamu, Dolores Aveiro (65) pustili z nemocnice do domácej liečby. Ronaldo trávi svoje dni v izolácii na rodnej Madeire a tak má mamu pri sebe čo najbližšie. Pozdraviť a objať prišli svojich najbližších aj jeho dve sestry, Elma a Katia Aveiro.

Ronaldov prestup z Realu Madrid do Juventusu Turín bol jedným z najšokujúcejších:

​Ronaldo svojim fanúšikom poodhalil svoje súkromie a túto rodinnú chvíľku zvečnil a zverejnil na svojej sociálnej sieti. Nikto nepochybuje, že v nabitom kalendári futbalistu je to naozaj vzácny moment. „Som nesmierne vďačný, že je moja mama už doma z nemocnice a zotavuje sa. Starajte sa o svoju rodinu a milovaných,“ napísal Ronaldo posolstvo k fotke s hashtagom, „zostaň doma, zachráň životy“.

Ronaldo s mamou a sestrami doma na Madeire:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Feeling very thankful to have my mum home from hospital and recovering. Look after your families and loved ones. #stayhomesavelives

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Na fotke je však vidieť jeden detail, ktorý sa nedá prehliadnuť. Typický úsmev, ktorý fanúšikovia poznajú z Ronaldovej tváre, keď trafí pekný gól, majú všetci traja súrodenci rovnaký.

Ronaldo pravidelne zdieľa so svojimi fanúšikmi kúsky svojho súkromia:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie