Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čírovú zasiahol koronavírus natvrdo! Od januára nevidela svoje dieťa!
Zdielať na

Čírovú zasiahol koronavírus natvrdo! Od januára nevidela svoje dieťa!

Archívna reportáž

Tehotenstvo je nádherné obdobie v živote ženy, no je zároveň aj plné strachu o malý zázrak v brušku. Tehotná Maria Čírová je už skúsená dvojnásobná mamička, no napriek tomu ju momentálna situácia rozladila.

Pravidelné návštevy u lekára počas tehotenstva boli ešte pred mesiacom samozrejmosťou, no dnes je všetko inak. Pandémia znemožnila návštevy u lekára, ak nejde o akútny prípad. Platí to aj pre gynekologické prehliadky.

Speváčka Mária Čírová (31) prežíva napriek všeobecnej kríze, nádherné obdobie. So svojim manželom Marošom Kachútom (46) čaká už tretie bábätko. K dievčatku Zoe a chlapčekovi Hugovi, ktorý pred pár dňami oslávil meniny, tak pribudne súrodenec. No na odhalenie pohlavia si rodinka ešte bude musieť počkať. „Nie je to momentálne možné. Naposledy som videla bábätko 27. januára,“ priznala Mária pre Nový Čas.

Mária pre Topstar prezradila, že sa za roky v šoubiznise zmenila:

Mária nepodlieha zbytočnému stresu a v domácej karanténe sa venuje napríklad aj pečeniu chleba:

Kvôli prísnym opatreniam totiž nemôže absolvovať sonografické vyšetrenie, ktoré by nielen prezradilo v tomto štádiu už aj pohlavie, ale najmä zdravotný stav bábätka. Avšak opatrenia rešpektuje a rozumie im. „Verím, že sa má v brušku dobre a dostaneme sa spolu šťastného konca aj bez akýchkoľvek vyšetrení,“ uzavrela Mária, ktorá sa prednedávnom na svojom instagramovom profile zverila fanúšikom s tým, že sa celá rodina zhodla na tom, že pod srdcom nosí dievčatko.

Súvisiace články

Najčítanejšie