Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z dcéry rapera Eminema je už dospelá žena! NEUVERÍTE ako vyzerá!
Zdielať na

Z dcéry rapera Eminema je už dospelá žena! NEUVERÍTE ako vyzerá!

Archívna reportáž

Jablko v tomto prípade padlo trochu ďalej od stromu. Hoci sa Hailie na svojho otca fyzicky podobá, s jej imidžom je to presne naopak. Napriek tomu, alebo možno aj práve preto, je na ňu jej otec nesmierne hrdý.

Na sociálnej sieti, kde má 23-ročná Hailie Jade takmer 2 milióny sledovateľov, sa prezentuje ako štýlová a distingvovaná mladá dáma.

Dcéra rapera, celým menom Hailie Jade Mathers (23), sa do povedomia verejnosti dostala už ako malé nemluvňa, a to cez texty skladieb jej slávneho otca. Hailie je spomenutá dovedna v dvadsiatich jeho textoch a jej detský hlások je dokonca použitý v kontroverznej piesni 97 Bonnie and Clyde. Eminem v nej rapuje o tom, ako znesie zo sveta jej matku, a spolu s malou Hailie na zadnom sedadle sa následne mieni zbaviť jej tela v oceáne. Strašidelné. No, našťastie, je za piesňou „iba“ raperov exhibicionizmus a Kim, ako sa volá matka dnes už dospelej Hailie, mu túto aféru už dávno odpustila.

Kontroverzný hudobník nedávno vzbudil vlnu kritiky videoklipom k novej skladbe, kde rapuje o obetiach teroristických útokov:

​Nedávno bol raper hosťom v podcaste boxera Mikea Tysona s názvom Hot Boxin´, kde sa vyjadril, že je na svoju dcéru, ktorá v roku 2018 úspešne ukončila štúdium psychológie, veľmi pyšný. „Hailie má 23 rokov, nemá deti, má však priateľa. Darí sa jej dobre, vyštudovala školu a som na ňu pyšný ,“ vyjadril sa raper na adresu svojej dcéry.

Hailie so svojím dlhoročným priateľom Evanom tvoria sympatický pár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Couldn't have asked for a better 21st birthday celebration (or a better guy to have by my side)

Príspevok, ktorý zdieľa Hailie Jade (@hailiejade),

Okrem Hailie má raper ešte dve adoptívne dcéry. Dcéru Whitney mala Kim z iného vzťahu, počas jedného z mnohých rozchodov s Eminemom. Okrem Whitney (17) si osvojil aj svoju neter Alainu (26), dcéru Kiminej sestry, ktorá sa jej vzdala kvôli závislosti na tvrdých drogách.

Hailie je dnes veľmi sympatická mladá dáma, ktorá je vzorom pre mnohé mladé dievčatá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

my kind of thirsty thursday ???

Príspevok, ktorý zdieľa Hailie Jade (@hailiejade),

„Ak by som mal porozmýšľať nad mojimi najväčšími úspechmi, tak asi najviac zo všetkého som hrdý na to, že som bol schopný vychovať deti,“ tvrdí Eminem, ktorého rodinný príbeh by bol snáď na jeden samostatný album. V každom prípade, zdá sa, že na oko drsný raper má dobré srdce a o svoje dcéry sa dodnes s láskou stará.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie