Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ivana Gottová rozplakala fanúšikov zosnulého Karla. Stačilo jej zverejniť TOTO!
Zdielať na

Ivana Gottová rozplakala fanúšikov zosnulého Karla. Stačilo jej zverejniť TOTO!

Archívna reportáž

Prvý októbrový deň minulého roku sa české aj slovenske hudobné nebo zamračilo. Zomrela spevácka legenda a obomi národmi zbožňovaný spevák Karel Gott. Okrem množstva fanúšikov za ním dodnes smútia aj jeho kolegovia, priatelia a najmä jeho rodina.

Smutné polročné "výročie" smrti drahého manžela si na sociálnej sieti pripomenula fotkou a láskavým vyznaním jeho manželka Ivana (44) a dcérky Charlotte Ella (13) a Nella Sofia (11).

Po príspevku zo začiatku týždňa, keď Ivana Gottová zverejnila intímny záber jedného z posledných dní meastra, prichádza ďalšia spomienková fotografia na oficiálnom profile Karla Gotta na sociálnej sieti. Usmiaty český slávik na nej drží tortu k svojim osemdesiatym narodeninám, ktoré oslávil minulý rok 14. júla.

„Dnes je to šesť mesiacov...Tak veľmi nám chýbaš, drahý Karel, láska moja, otecko náš,“ píše sa v stručnom, no dojemnom vyznaní v popise fotky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes je to 6 měsíců... ?? Jak moc nám chybíš, drahý Karle, lásko moje, tatínku náš! ??

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

Po uverejnení sa spustila vlna podporných a spomienkových komentárov od množstva fanúšikov. „Ste veľmi statočné dievčatá,“ odkazuje fanúšička z Česka. Pridávajú sa aj slovenskí obdivovatelia českého speváka, „Aj mne chýba a vždy bude v mojom v srdci svojou hudbou. Žije ďalej vo svojich piesňach.“

Pred polrokom sa fanúšikovia dozvedeli smutnú správu o smrti Karla Gotta:

​Karel Gott navždy opustil svet 1. októbra 2019 po dlhom boji, ktorý zvádzal so zákernou chorobou. Ostali po ňom manželka Ivana (44) s ktorou mal dve dcéry Charlotte Elle (13) a Nella Sofia (11). Okrem nich mal z predošlých vzťahov aj dcéru Dominiku Gottovú (46) s tanečnicou z jeho hitu Lady Karneval, Antoniou Zacpalovou (85),  a Lucii Kovaříkovú (33) s jeho fanúšičkou Ivetou Kolářovou (53).

Súvisiace články

Najčítanejšie