Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Exmanželka nasadila na Johnnyho Deppa detektíva! Šokujúce je, ČO zistil!
Zdielať na

Exmanželka nasadila na Johnnyho Deppa detektíva! Šokujúce je, ČO zistil!

Archívna reportáž

Herečka Amber Heard (33) si predsavzala, že svojho exmanžela za každú cenu zdiskredituje. Údajne mala zájsť až tak ďaleko, že si najala súkromného detektíva, ktorý mal na Johnnyho Deppa nájsť akékoľvek kompromitujúce informácie.

Podľa denníka Mirror.uk mal detektív spovedať až stovku rôznych ľudí na rôznych kontinentoch, ktorí prišli s Deppom do styku počas nakrúcaní či promo aktivít.

Herečke ide totiž oveľa. Rozvod Johnnyho Deppa a Amber Heard bol viazaný mlčanlivosťou a porušenie tejto dohody si herec z Pirátov z Karibiku ocenil až na neskutočných 50 miliónov dolárov. Amber však dohodu porušila, keď po rozvode, ktorý sa odohral v roku 2016, označila svojho ex za násilníka a obvinila ho zo zneužívania a domáceho násilia.

Johnny Depp sa už tri roky súdi so svojou bývalou manželkou Amber Heard:

​Tento súdny proces trvá dodnes, a zdá sa, že miska váh sa prikláňa na stranu Johnnyho. Kým za ním stojí jeho bývalá partnerka Winona Ryder a ďalšie herecké kolegyne, Amber zúfalo hľadá niekoho, kto jej tvrdenie o jeho násilnej povahe podporí.

​Zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Heardovej právnici mali údajne najať súkromného detektíva, aby zachránili svoju klientku od fiaska na súdnom pojednávaní. Ten ale vraj nič nezistil a navyše sa o neúspešnom love rozhodol prehovoriť. „Bol som v USA, Francúzsku, Taliansku, vo Veľkej Británii. Všade, kde sa zjavil Johnny Depp, kade kráčal. Nemohol som však nájsť jediný dôkaz, alebo aspoň priznanie, že by bol fyzický násilný k žene, či nejakú zbil. Je ako anjel,“ prezradil detektív.

Dokonca si vraj vypočul na hercovu adresu len samé chvály, o tom, aký je Johnny srdečný a jemnocitný muž. „Vypočul som množstvo ľudí, ktorí ho poznali už minimálne tridsať rokov dozadu a nikto nemal jedinú negatívnu informáciu na jeho adresu,“ priznal detektív. Zdá sa teda, že Amber klapla úplne naprázdno a priznanie súkromného detektíva na ňu nevrhá o nič lepšie svetlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie