Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Do procesu s Johnnym Deppom vstúpila jeho bývalka Winona Ryder! TAKTO sa k nej správal!
Zdielať na

Do procesu s Johnnym Deppom vstúpila jeho bývalka Winona Ryder! TAKTO sa k nej správal!

Archívna reportáž

Už je to rok čo trvajú súdne ťahanice medzi Johnny Deppom (56) a jeho poslednou ex manželkou, herečkou Amber Heard (33). Šťastie im trvalo necelé dva roky a náhly rozvod prišiel v roku 2016.

Najprv sa zdalo, že sa pár tradične "hollywoodsky" rozíde s tým, že „k sebe cítia úctu, no pre neprekonateľné rozdiely“ pôjdu od seba hladko a bez škandálov. To sa však nepodarilo a rozvod sprevádzajú ostré obvinenia a neúctivé urážky. Podľa thehollywoodgossip.com, do rozvodu ako svedok vstúpila už aj Johnnyho hviezdna ex.

Všetko odštartovalo vyjadrenie Amber v roku v 2018, v ktorom uviedla, že bola  počas manželstva zneužívaná a fyzicky týraná. S tým však predstaviteľ excentrického piráta z Karibiku nielenže nesúhlasil, ale v marci 2019 podal na svoju bývalú lásku protižalobu. Od svojej ex manželky žiadal 50 miliónov dolárov tvrdiac, že porušila dohodu o mlčanlivosti. Tú mala podpísať ako súčasť rozvodu.

Johnny Depp a Amber Heard v ich lepších časoch:

Obvinenia sú v ich prípade vzájomné, Johnny totiž tiež obvinil Amber z rovnakého trestného činu. Tá mala na neho počas ich vzťahu fyzicky zaútočiť a škaredo mu poraniť prst na ruke. V Johnnyho prospech tiež svedčí nahrávka, ktorá môže Amber veľmi poškodiť nielen pri rozsudku, ale aj v hereckej kariére. V nej herečka totiž priznáva, že na Deppa fyzicky zaútočila.

​Na jeho stranu sa tiež postavila jeho bývalá priateľka a herecká kolegyňa, 48-ročná Winona Ryder. Johnny s ňou tvoril pár ešte v rokoch 1989 až 1993. Herečka vo svojom liste sudcovi uviedla, že Deppa pozná už dlhé roky a hrozným obvineniam nemôže uveriť. „Náš vzťah považujem za jeden z najdôležitejších vzťahov môjho života. Myslím si, že je veľmi dôležité, aby som hovorila zo svojej vlastnej skúsenosti,“ uvádza sa v liste.

„Samozrejme, nebola som tam počas ich manželstva s Amber, ale moja skúsenosť s ním bola veľmi odlišná. Johnny nebol voči mne nikdy surový, rovnako som ho nikdy nevidela byť agresívnym voči druhým a z týchto obvinení som šokovaná. Naozaj, úprimne, poznám ho ako jedného starostlivého a milujúceho muža, s ktorým som sa vždy cítila bezpečne,“ nešetrí s ódami na Johnnyho vo svojom liste. „Nechcem nikoho nazývať klamárom, ale na základe mojich skúseností je nemožné uveriť, že tieto obvinenia sú pravdivé,“ dodala na obhajobu bývalého Winona.

Nakoľko súd zohľadní Winonine svedectvo je však otázne, keďže, ako sama uviedla, v posledných rokoch o ňom a o jeho vzťahu s Amber nemala žiadne informácie. V každom prípade, už teraz sa dá tento rozvod za jeden z najšpinavších, aký Hollywood za posledné roky zažil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie