Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Twiinska Daniela konečne UKÁZALA rozkošnú dcérku! Pridala výzvu Slovákom!
Zdielať na

Twiinska Daniela konečne UKÁZALA rozkošnú dcérku! Pridala výzvu Slovákom!

Archívna reportáž

Jedna z dvojičiek Nízlových, známych ako duo Twiins, sa stala v prvej polovici januára mamičkou dcérky Lindy. Daniela má dieťa s futbalovým reprezentantom Stanislavom Lobotkom. Aktuálne sú pre koronavírus "uväznení" v Taliansku.

Stano Lobotka hrá za taliansky klub SSC Neapol. Juh "čižmy" je na tom zatiaľ, čo sa týka koronavírusu, pomerne dobre, aj tak sa ale z krajiny nemôžu s 33-ročnou Danielou a malou Lindou pohnúť.

Doteraz zdieľali šťastní rodičia fotky Lindy len s prekrytou tvárou. Ktovie, či práve pocit izolovanosti od sveta bol príčinou, prečo sa Daniela rozhodla dcérku ukázať.

Twiinsky minulý rok ukončili kariéru:

Na fotke je Linda so svojím starým otcom, Daniele sa evidentne zacnelo za rodičmi. "Chýbajú nám najbližší a poriadne. Už týždeň bačujeme sami, rodinka je doma na Slovensku," napísala k fotke s vedomím, že blízkych nevidí zrejme ešte niekoľko týždňov.

Dodala aj odkaz všetkým Slovákom: "Situácia v Taliansku je naozaj vážna a preto Vás prosím, nepodceňujte to ako Taliani predtým, ostaňte doma, dbajte na hygienu, noste rúška, konečne si doprajte oddych a zahrajte si napríklad karty". Nepochybne Daniela vie, o čom hovorí, Taliansko zažíva mimoriadne tragické chvíle, keď počet obetí je už vyše 1800 a kolabujú nemocnice, aj pohrebníctva. Ostáva veriť, že rýchla reakcia slovenskej vlády našu krajinu od tohto scenáru ušetrí.

Súvisiace články

Najčítanejšie