Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po rozvode s Deppom si našla novú lásku! Je to žena a vyzerá úplne ako Johnny!
Zdielať na

Po rozvode s Deppom si našla novú lásku! Je to žena a vyzerá úplne ako Johnny!

Archívna reportáž

S Johnnym Deppom sa krásna Amber Heard zoznámila pri nakrúcaní filmu Rumový denník. Bol z toho okamžite láska, Johnny pre ňu dokonca opustil matku jeho dvoch detí, Vanessu Paradis. Dlho ale romanca s Amber nevydržala.

Johnny a Amber boli manželmi len dva roky, koniec vzťahu bol ale mimoriadne dramatický. Dokonca ešte stále sa navzájom ťahajú po súdoch a obviňujú z fyzických útokov. Johnnyho nahnevala natoľko, že ju zažaloval o 50 miliónov.

Zareagovali aj režiséri a Amber sa pracovné ponuky príliš nehrnú, dokonca proti nej ľudia spísali aj petíciu, aby už neúčinkovala v ďalšej časti trháku Aquaman.

Johnny to myslí s 50 miliónovou žalobou vážne:

Zdá sa, že 33-ročná Američanka si z toho až takú ťažkú hlavu nerobí a necháva sa veselo unášať láskou. Ešte pred Johnnym žila päť rokov s umelkyňou Tasyou von Ree. Už vtedy bolo zarážajúce, ako sa Tasya podobá na Johnnyho. Teraz má Amber novú lásku, no opäť je to celý Johnny.

Na internete sa zjavili fotky vášnivo sa bozkávajúcej Amber s 38-ročnou Biancou Butti. Fanúšikovia okamžite zareagovali: "Veď to je celý Johnny!" Ďalší pridal: "Amber oblieka svoju priateľku ako Johnnyho Deppa, to čo má byť?!" Ktovie, či má Amber skutočne dosah na šatník svojej milej, no pravda je, že ide opäť o ten istý typ už na prvý pohľad.

Fotky bozkávajúcich sa žien:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie