Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan svojím oblečením spôsobila šialenstvo! Je TOTO znamenie, že je tehotná?
Zdielať na

Meghan svojím oblečením spôsobila šialenstvo! Je TOTO znamenie, že je tehotná?

Archívna reportáž

Na kráľovských ceremóniách sa častokrát oblečenie zúčastnených podriaďuje prísnemu protokolu. V mnohých odevoch sa skrýva aj viac či menej skrytá symbolika. Ak je aj toto podobný prípad, vojvodkyňa Meghan by mohla byť opäť tehotná, myslia si mnohí fanúšikovia.

Pri príležitosti osláv dňa Spoločenstva národov a zároveň svojej poslednej udalosti v mene kráľovnej, si Meghan obliekla vkusné smaragdovozelené šaty so slušivým fascinátorom rovnakej farby. Na tom by nebolo nič zvláštne, keďže zelená symbolizuje prírodu, ochranu prírody a ekológiu, čo je dnes horúca téma.

Čo však neuniklo oku skutočného fanúšika kráľovskej rodiny, je výrazná podobnosť so šatami, ktoré si obliekla pred 38 rokmi jej nebohá svokra, Lady Diana. Obľúbená princezná vtedy už nosila pod srdcom Harryho staršieho brata, princa Williama. Okamžite sa tak objavili špekulácie, či týmto spôsobom Meghan nechcela dať najavo, že nový život nosí pod srdcom aj ona.

Takto sa prevalilo Meghanino prvé tehotenstvo ešte v roku 2018:

​Ako to však vo svete sociálnych sietí už chodí, komentujúci sa ihneď rozdelili na dva tábory. Kým jedna strana tvrdí, že to Meghan náramne pristane a je to prejav úcty k princeznej Diane, z opačného tábora počuť niečo úplne iné. „Myslí si, že je v Hollywoode, to je herečka,“ komentoval ironicky jeden z fanúšikov princeznej Diany.

Fanúšikovia na sociálnej sieti ihneď zbadali zjavnú podobu oboch outfitov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

New tribute in Meghan's look to Diana ? #princessdiana#meghanmarkle

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Diana ?? (@princessdianaiconic),

​V každom prípade, obtiahnuté zelené šaty s dlhým rukávom zatiaľ nenaznačujú veľké zmeny na Meghaninej postave. No pravdou je, že napriek mimoriadne rušnému obdobiu vyzerajú Harry a Meghan veľmi šťastne a uvoľnene, čo by mohlo tieto špekulácie ešte umocniť.

Súvisiace články

Najčítanejšie