Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tormová s bruškom! Veľké PRIZNANIE osem mesiacov po narodení syna!
Zdielať na

Tormová s bruškom! Veľké PRIZNANIE osem mesiacov po narodení syna!

Archívna reportáž

Kristína Tormová, známejšia pod dievčenským menom Farkašová, je od minuloročného augusta trojnásobnou mamou. K onedlho 7-ročným dvojičkám Ele a Matilde pribudol braček Alan.

Na materstve postavila 37-ročná Kristína Tormová svoj asi najúspešnejší podnikateľský projekt. Jej knihy o materstve a veciach s tým spojenými išli skutočne na dračku, vlastná značka oblečenia je čerešničkou. Zdá sa, že byť matkou Kristíne skutočne prospieva.

Šťastne vydatá Tormová by sa azda štvrtému dieťaťu až tak nebránila, pomyslí si človek, keď sleduje jej Instagram. Skoro všetky príspevky sú s jej deťmi aspoň okrajovo spojené.

Toto prezradila tehotná Tormová divákom televízie JOJ:

​Teraz aj skutočne vyrazila dych. Zverejnila fotku, akú osem mesiacov po pôrode čakal asi málokto. Láskyplne si na nej drží bruško a komentár len potvrdil, čo každému iste napadlo. "Myslím si, že nadišiel ten čas, aby som to priznala. A potešila všetky spolumamy touto správou. Je to naozaj tak..," napísala záhadne Tormová a nechala zámerne dlhú pauzu.

Vysvetlenie prichádza o niekoľko riadkov nižšie a je typické "tormovské". "Naozaj ani ja nemám čas a energiu cvičiť a preto budem asi takto vyzerať navždy. Som rada, že vám je lepšie, že v tom nie ste samé. Moja diastáza po večeri a troch deťoch," vysvetlila s humorom veľkosť brucha, ktoré vyzerá aspoň na piaty mesiac tehotenstva. Pochopiteľne si tým získala sympatie mnohých mám, ktoré po pôrode márne bojujú o svoju pôvodnú postavu. A nielen tých, pobavila aj tie, ktoré tieto radosti-starosti ešte len čakajú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie