Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bude sa Sagan ženiť? Cyklistova sestra sa nechtiac preriekla
Zdielať na
Šport

Bude sa Sagan ženiť? Cyklistova sestra sa nechtiac preriekla

Majster sveta a miláčik celého Slovenska Peter Sagan sa podľa Nového Času ožení! A to vraj už na budúci týždeň.

Peter Sagan nepobláznil iba celé Slovensko, ale celý svet. Veľa sa rozprávalo o Peťovom účese. Za všetkým je vraj Petrova dlhoročná priateľka Katarína. "Hovorí sa, že keď sú partneri dlhšie spolu, že sa na seba začnú podobať, že to niečo znamená, tak necháme sa prekvapiť," povedala Katarína.

Chceme sa nechať prekvapiť, a to najradšej svadbou. Petrova sestra Daniela sa "prekecla", vraj svadba tohto sympatického páru bude už na budúci týždeň.

Pozvánku nedostal

"Ja o tom nič neviem a mal by som to vedieť prvý. Doteraz o tom nemám žiadnu správu a ani som žiadnu pozvánku nedostal," hovorí Petrov mediálny manažér Jozef Korbel.

To, že Petrov mediálny manažér doteraz nemá pozvánku, ešte nič neznamená. Veď mohli na neho aj pozabudnúť. "Aj to môže byť. Možno som niečo zlé urobil," hovorí Korbel.

Otec o ničom nevie

"Neviem vám povedať. Ešte neviem oficiálne nič. Sú to jeho súkromné veci," povedal Petrov otec Ľubomír. Ešte je stále možné, že si z nás Peter tak trochu aj strieľa. "Peťo je ešte známy aj svojim rôznym humorom, ale ja doposial o ničom neviem, vážne teraz," dodáva Korbel.

Pravdu sa dozvieme určite v nasledujúcich dňoch.

O Saganovej svadbe zisťovala redaktorka Erika Barkolová:

Starí rodičia

Starí rodičia Katky boli konkrétnejší tešia sa, že Peťo a Katka svoju lásku spečatia. Stará mama si praje jediné, aby manželstvo jej vnučky s Peťom vydržalo minimálne 55 rokov, tak ako aj im.

Kostol v Kubíne

Svadobné pohnútky Petra Sagana už v máji naznačil brat Juraj. "Čosi možno spomínal, že po sezóne, ale neviem, pokiaľ mi to nepovedal do očí, tak neviem," hovorí Juraj.

Životné ÁNO by si Peter Sagan a Katka Smolková mali povedať 11-teho novembra v kostole v Dolnom Kubíne.

Súvisiace články

Najčítanejšie