Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľké futbalové derby: Zahrali si profesionáli i celebrity
Zdielať na

Veľké futbalové derby: Zahrali si profesionáli i celebrity

Na bratislavkých Pasienkoch bolo veľké futbalové derby. Na trávniku sa stretli nielen futbalové hviezdy, ale i ľudia, ktorí zatiaľ o tomto športe len počuli.

"Keď ťa nikto nekopne, kopni sa sama," vtipkovala herečka Petra Polnišová.

"Tréner Barcelony nemôže porovnávať Messiho, Neymara a Suázera s našim útočným triom," pridáva sa Dušan Tittel, generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava.

Kúzelníci s loptou

Na trávnik sa postavili nielen ženy, ale i chlapi. Tí dokázali, že kúzliť s loptou naozaj vedia. Zahral si napríklad sám Dušan Tittel či Ondrej Krištofík, no tiež i otec nášho najlepšieho futbalistu Mareka Hamšíka.

"Som si myslel, že to bude nejaká prechádzka ružovým sadom, ale boli tu hráči i hráčky na vysokej úrovni," konštatuje Richard Hamšík.

"Dala som gól! S tým som ani nerátala. Môj život má zmysel," opisovala dojmy nadšená herečka Zuzana Šebová.

Päťdňový kemp

Futbalový zápas bol žartovným otvorením veľkého päťdňového kempu pre skutočných hráčov. Stodvadsať detí z celého Slovenska tu bude až do piatku tvrdo trénovať kondičku a techniku práce s loptou. Dvaja najšikovnejší dostanú možnosť zahrať si vo futbalovom Taliansku.

"Myslím si, že my sa máme čo učiť od Talianov. Vychovali množstvo dobrých futbalistov," hovorí Tittel.

"To, čo my organizujeme, je kvapka v mori. Ale keď je kvapiek viac, môže z toho vzniknúť more," konštatuje zástupkyňa organizátora kempu Elena Kohútiková.

Veľké futbalové derby na bratislavských Pasienkoch prinieslo nevídané situácie, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie