Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veronika Velez-Zuzulová: Manžel je temperamentný, ja pokojná
Zdielať na

Veronika Velez-Zuzulová: Manžel je temperamentný, ja pokojná

Aj športovci oddychujú. Dôkazom toho je naša najznámejšia a najúspešnejšia lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová. Stretnúť ju mohli návštevníci Magio pláže na pravom brehu Dunaja v Bratislave.

Hoci si slalomárka Veronika prišla oddýchnuť na pláž, prezradila, že ani v lete nezaháľa.

"Aj v lete trénujem, pretože je to obdobie, kedy sa lyžiari musia pripraviť na ďalšiu sezónu," hovorí Veronika Velez-Zuzulová.

Päť dní v týždni tréning

Tréningový deň začína Veronika zvyčajne v posilňovni, kde cvičí tri hodiny, potom zvyčajne oddychuje a poobede má naplánovaný druhý tréning. Takto funguje športovkyňa päť dní v týždni. "Okrem soboty a nedele," dodáva.

Nie je to tak dávno, čo Veronika prekonala zranenie kolena. Ako športovkyňa to veľmi prežívala. Hlavou jej vírili aj myšlienky o konci kariéry. "Oporou mi ale boli rodina a manžel, tí najbližší. Vďaka nim som v sebe našla silu nevzdať sa," ozrejmuje.

Veronika naozaj šport miluje. Dokazuje to aj tým, že už vyskúšala napríklad surfovanie, v lete si zahrá tenis či si ide zaplávať.

Stále spolu

Veronikin manžel je i jej trénerom. Dvojica tak trávi všetok čas spolu. Ako doma, tak v telocvični a na svahu. Ako to vedia vydržať?

Veronika Velez-Zuzulová oddychovala na Magio pláži v Bratislave, pozrite si rozhovor športovkyne a moderátorky Alexandry Orviskej:

"Na to, že sme nonstop spolu, to funguje veľmi dobre. Výhoda asi je, že sme úplne rozdielne povahy. On je taká horúca krv, pretože má otca Španiela a mamu Talianku, a ja som skôr pokojnejší typ," prezrádza Veronika.

"Dopĺňame sa. On mi dáva tú jeho agresivitu a výbušnosť a ja sa ho zas snažím trošku upokojiť," ozrejmuje.

Dvojica sa už rozpráva aj o spoločnom potomkovi. "Plánujem mať dieťa, no zatiaľ sa na to necítim," dodáva slalomárka.

sita

Tvárou kampane UNIQA 

Veronika Velez-Zuzulová je tvárou jarnej kampane Bezpečnosť za volantom. Reprezentantka upozorňuje na riziká spojené so šoférovaním. Akcia je súčasťou dlhodobej kampane Myslite UNIQA.

"Jarná kampaň v sebe nesie všetky hodnoty z jesene, kedy sa spustila, pričom sa snaží upriamiť pozornosť na bezpečnosť za volantom. Verejnosti sa predstaví pod mottom: Myslite na to, že za volantom záleží na okamihoch," vysvetľuje PR konzultantka poisťovne UNIQA Eva Kuchárková.

Veronika Velez-Zuzulová je tvárou kampane Myslite Uniqa, pozrite si video:

S kampaňou súvisia i videá, ktoré zachytávajú momenty pred cestou a tiež chvíle za samotným volantom.

"Neumyté čelné sklo bráni riadnej viditeľnosti celej plochy vozovky a v prípade prekážky znemožňuje pohotové reakcie. Vo videu sa Veronika predstaví so zašpinenými lyžiarskymi okuliarmi, pričom poukáže na dôležitosť viditeľnosti," približuje Kuchárková.

Kampaň má upozorňovať na to, čo v uponáhľanej dobe robia vodiči za volantom ako i to, že počas šoférovania sa venujú povinnostiam, čo je nebezpečné.

Lyžiarka upozorňuje na bežné chyby vodičov za volantom, pozrite si video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie