Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hrdý tato Marek Hamšík na nákupe, zobral aj syna
Zdielať na
Šport

Hrdý tato Marek Hamšík na nákupe, zobral aj syna

Futbalista talianskeho klubu SSC Neoapol Marek Hamšík je v Bratislave. Pred reprezentačným zrazom futbalistov v Senci si odskočil do nákupného centra so svojim synom. Neunikol pozornému oku návštevníkov centra.

Pred zrazom slovenskej futbalovej reprezentácie si Marek Hamšík odbehol do nákupného centra na nábreží Dunaja.

Spoločnosť mu robil syn. Hamšík je synom trojročného Lucasa a päťročného Christiana, ktorých má so svojou partnerkou Martinou. Slovenský futbalusta hráva za taliansky klub SSC Neapol a patrí medzi jeho hviezdy. V roku 2014 vyhral s klubom Taliansky pohár.

Marek Hamšík na prechádzke v nákupnom centre so synom:

TV JOJ

Zraz v Senci

Tréner futbalovej reprezentácie Ján Kozák privítal na zraze v Senci sedemnásť hráčov.V piatok odohrajú Slováci  kvalifikačný zápas o postup na majstrovstvá Európy 2016 vo Francúzsku proti Luxembursku. V utorok taktiež V Žiline čaká futbalistov prípravný zápas s Českom, taktiež v Žiline.

"Určite sa hrá lepšie proti súperom, ktorí idú do zápasu otvorene, nielen brániť a betónovať. Uvidíme, akým štýlom pôjde do toho Luxembursko, už som ich dlhšie nevidel hrať," skonštatoval na zraze o najbližšom súperovi 27-ročný stredopoliar Hamšík.

Dobré výsledky = vypredaný štadión

Na margo slov o vypredanosti žilinského štadióna na piatkový kvalifikačný súboj doplnil: "Všetci hovorili, že divákov privítame v hľadisku iba našimi výkonmi a výsledkami. Teraz výsledky v kvalifikácii prišli a prídu aj diváci," dodal.

V ostatnom období herná vyťaženosť u Hamšíka nie je taká ako v minulosti. Kormidelníkovi slovenského národného tímu to však neprekáža, skôr naopak. "Marek bol zvyknutý na väčšiu záťaž. Pre reprezentáciu je to však len dobré, že nie je tak vyťažený, pretože príde v ´neunavenom´ stave. On rád reprezentuje, po tejto stránke by malo byť všetko v poriadku," vyjadril sa kouč A-tímu SR Ján Kozák.

Na zraze reprezentácie bol reportér Športu Vladimír Zápala:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie