Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nasťa Kuzminová vtipkuje o tehotenstve: Som skoro v cieli
Zdielať na
Šport

Nasťa Kuzminová vtipkuje o tehotenstve: Som skoro v cieli

Nasťa Kuzminová, naša zlatá olympionička, čaká druhé dieťa. Na adresu svojho tehotenstva nešetrí vtipmi. Som momentálne v inej váhovej kategórii, ale už takmer v cieľovej rovinke, znie z úst našej športovkyne.

Nasťa s manželom stále nevedia, či do ich rodiny zavíta dievčatko alebo chlapec. "Nezáleží nám na pohlaví, podstatné je, aby sa dieťatko narodilo zdravé," hovorí olympionička.

Oliver či Anton

Nastin syn osemročný Jelisej v tom má ale jasno. "Tvrdí, že to musí byť chlap. Povedal, že chce doma Olivera alebo meno môjho brata, čiže Antona," dodáva.

Športovkyňa má vďaka tehotenstvu viac času na rodinu. Patrične si tieto chvíle užíva.

SITA

"Spolu robíme úlohy, trávime spolu viac času. Konečne viem synovi vynahradiť aspoň trošku tie roky, čo vyrastal so svokrovcami alebo starými rodičmi," hovorí.

Obľúbený boršč

Hoci je Nasťa skvelá športovkyňa, rovnako rada trávi čas v kuchyni. "Rada varím a mojej rodine záleží na tom, aby mali vždy čerstvo navarené," priznáva.

A aké je najobľúbenejšie jedlo Kuzminovcov? "Určite boršč. Ale skúšala som už aj halušky. Na Vianoce zase varím kapustnicu na ruský spôsob," vyratúva olympionička.

SITA

Vo svojich športových plánoch má Nasťa tiež jasno. "Stále mám v pláne prezentovať biatlon na vrcholovej úrovni až do roku 2018," prezrádza.

Nasťa Kuzminová vďaka tehotenstvu trávi konečne čas s rodinou, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie