Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tenistka Dominika Cibulková (23). Toto je jej milenec
Zdielať na
Šport

Tenistka Dominika Cibulková (23). Toto je jej milenec

Teraz vám ponúkneme takú drobnú maškrtku! Exkluzívny rozhovor s priateľom tenistky Dominiky Cibulkovej. Michal sa totiž snaží fotografom a kameramanom vyhýbať...

Michal je vo svojom súkromí v celku zhovorčivý chalan, novinárom sa ale oblukom vyhýba. "Ja som taký hanblivý," hovorí Dominikin priateľ. Miško sa prestal ostýchať a čo to prezradil aj na Dominiku. Len pred pár dňami sa totiž vrátili zo spoločnej dovolenky, odkiaľ však chceli odletieť späť na Slovensko hneď na druhý deň.

"Prišli sme tam, bolo zamračené a Domča, že letíme inde! Musíme ísť preč," prezrádza Michal. Ich výlet do Thajska bol naplánovaný na poslednú chvíľu. "Vlastne týždeň pred dovolenkou sme vôbec nevedeli, že tam ideme, lebo som povedala, že nikam nechcem ísť, že budeme doma, pôjdeme do Tatier niekam, ale potom, ako som si pozerala naše fotky z minuloročnej dovolenky, tak som si povedala, že musím ísť," vysvetľuje Dominika.

Určite ju nezlákali iba teply piesok a priezračné more. Minulý rok ju totiž v exotike Michal romanticky požiadal o ruku. "Som bol na celej dovolenke v pohode a keď už som vedel, že dnes ju chcem požiadať, lebo ja už som prsteň mal, tak som bol nervózny," hovorí. Aj tohoročnú dovolenku si napokon predsa len užili. Počasie sa na druhý deň od Dominikinej veľkej depresie umúdrilo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie